BOLEZEN

BOLEZEN


Ponedeljek, 03 Maj 2010 18:16  •  Prispeval: Jani Pravst  •  Ogledov: 9772     natisni

 

Ko s svojimi dejanji kršimo principe univerzalnih zakonov, se to odrazi na našem telesnem počutju, zdravju. To isto lahko vpliva tudi na vse bližnje domače, tudi sorodnike in pa tudi na vse ljudi, ki so nam blizu.

Energijska miselnost se odraža povsod, tako dobra kot slaba. Na vzhodu temu pojavu pravijo karma in karma ne prizanese nikomur.

Bolezen je znak, da s svojimi dejanji ne gremo v pravo smer in je čas, da se ustavimo in premislimo, dokler je še čas in posledice niso prehude. Zato je zgolj zdravljenje bolezni brez pomena, če ne odkrijemo pravega vzroka, ki pa ponavadi izhaja iz kršenja univerzalnih zakonov.

Se pravi, bolezen in slabo zdravje je mogoče zdraviti samo vzročno. Vzrok pa ni v telesu ali kjerkoli v materialnem svetu, temveč vedno samo v človekovi duševnosti. Pomeni, da moramo misliti pozitivno in verjeti v to, da je danes dobro in bo jutri še boljše. Verjeti v to, da bomo ozdraveli in se ne predati brezupu.

Omenjeno načelo pozitivnega mišljenja velja tudi za vse druge življenske situacije. Nihče ne more uspeti, če so njegove misli usmerjene na neuspeh.

Povzetek:

Bolezen je posledica motnje – neustreznih čustev in misli – v spletu odnosov: do sebe, do bližnjih, do vseh drugih ljudi, do Boga, ter do okolja in vseh stvari.

Bolezen ni pomota ali naključno aktiviranje napačnih genov, bolezen je potreben proces katerega človek potrebuje, da bi uvidel, da z nadaljevanjem tega kar počne, ne bo šlo več naprej. Bolezen je seme ozdravitve.

Bolezni so rezultat dopuščanja negativnih občutkov.
ZATO - VSAKO BOLEZEN, BREZ IZJEME, POVZROČI VIBRACIJSKA NEUGLAŠENOST ALI UPOR.

Zadnja posodobitev:  Nedelja, 24 April 2016 15:37