Kako ljudje gledamo na bolezen

Kako ljudje gledamo na bolezen


Torek, 04 Maj 2010 16:04  •  Prispeval: Jani Pravst  •  Ogledov: 3064     natisni

 

Nekaj o tem kako ljudje gledamo na bolezen in o tem kaj bolezen je in od kod pride in zakaj.
Že sem govoril o staranju in sedaj vzemite za primer, ko se včasih s kom ali skupino začnete pogovarjati, kako naprimer ko ste bili mladi, ste vse delali z lahkoto in še ne dolgo nazaj npr. nekaj let, ko ste imeli energije precej več kot danes.

Takoj na to temo dobite svoje sogovornike, ki bodo z veseljem razvijali to prepričanje naprej z vami in ko nekdo začne govoriti še o boleznih je to kot prava poslastica, kjer lahko vsak sodeluje in je še celo zelo dobrodošel. Bognedaj, da kdo vmes poseže z zdravjem.

Vsa ta igra pa se imenuje igra destruktivnega nihala in ko sodelujete v takih pogovorih ste vi samo posrednik v rokah tega destruktivnega nihala. ( to je negativa)
Še bolj podrobno bi lahko dejali, da takrat izžarevate energijo frekvenc tega nihala. Malo že razumete a ne?
Naprej poglejte primer, ko nihalo vrže trnek v obliki bolezni ali slabega počutja. Nihalo vas navede k temu, da vas začne skrbeti in začnete razmišljati v smislu: "Mislim, da bom zbolel" in to je vaš odziv na nihanje frekvence nihala. Nihalo dobi vašo energijo in vas porine še močneje, tako, da zbolite še bolj. Greste k zdravniku, ta potrdi, da ste bolni in proces se razvije še za korak dlje. Nihalo nato dobi še dodatno energijo in niha še močneje. Nato postane kritično, nihalo je dobilo energijo, ki jo potrebuje in vas nato pusti na miru, ter vi začnete okrevati.

Se vam zdi kot, da ozadje tega nekako poznate? No četudi ne pa se vam je sedaj osvetlil del tega.

 

Zadnja posodobitev:  Nedelja, 24 April 2016 15:37