Se bomo prebudili? - WWW (we will wakeup)

Se bomo prebudili? - WWW (we will wakeup)


Sobota, 05 Marec 2011 09:20  •  Prispeval: Jani Pravst  •  Ogledov: 5009     natisni

we will wakeup

 
Predlagam da si ogledate video spodaj in spoznate še nek novi pogled na dogajanje v svetu. Uporabimo kratico za World Wide Web (WWW) z bolj enostavnim načinom poimenovanja We Will Wakeup (slovensko Prebudili se bomo).



 Intervju z Marcelom Messingom, nizozemskim antropologom, filozofom, poznavalcem religij in avtorjem mnogih knjig. Avtor spregovori o skritih silah ki stojijo za odrom svetovnega dogajanja, njihovem izvoru in njihovih načrtih za svetovno prevlado. Beseda teče tudi o času planetarne preobrazbe, ko še vedno lahko preprečimo veliko trpljenja, če se bomo le pravočasno prebudili. V zadnjem delu intervjuja avtor govori o duhovnem cilju človeka in o tem, kako se mu lahko približamo.


VIDEO JE DOLG 1:30 URE, VZEMITE SI ČAS, NE BO VAM ŽAL.
Ker je video velikega formata, bodite na začetku strpni, da se vsaj nekaj minut videa vnaprej naloži in nato bo nehal zastajati in začelo se bo gladko predvajanje.
 

UPOŠTEVAJTE NAVODILO SPODAJ:

Aktivirajte video (se pravi - pritisnite gumb play), pustite, da dve minuti film teče (ta čas ne gledate), nato se vrnete s kurzorjem na začetek in video bo potekal brez motenj do konca predvajanja.

 

 


 

Zadnja posodobitev:  Petek, 07 Avgust 2020 14:45