Eterične vrvi in rezanje eteričnih vrvi

Eterične vrvi in rezanje eteričnih vrvi


Sreda, 17 Avgust 2011 08:11  •  Prispeval: Jani Pravst  •  Ogledov: 6556     natisni

Zemlja angelov

 

 

 

Angelska terapija za čiščenje čaker



Avtorica: Doreen Virtue
 

Če se želite odreči vsem učinkom negativnega in iz strahu porajajočega se mišljenja, vam vaši angeli varuhi in drugi prebivalci angelskega kraljestva z vesel­jem priskočijo na pomoč. Navsezadnje je poslanstvo angelov, da nam pomagajo ozavestiti Božjo ljubezen. Prav zaradi tega so nam z velikim veseljem pripravljeni pomagati počistiti preostanke vsega, kar ovira naše zavedanje o ljubezni.

Angeli se vedno in zanesljivo nahajajo poleg vas. Kljub vsemu, kar ste kdajkoli izrekli, mislili ali naredili, vas imajo angeli brezpogojno radi. Ne poznajo izjem in tudi prav zdaj, ko prebirate ta odstavek, vam vaši angeli stojijo ob strani.

Kadarkoli želite, pa lahko prosite tudi druge ange­le, da vam priskočijo na pomoč. Preprosto pomislite, recite ali napišite: »Angeli, prosim pridite zdaj k meni!« Obiskali vas bodo, še preden boste dokončali stavek.

Tu je nekaj mogočnih načinov za delo z angeli pri odstranjevanju posledic strahu.

 

 

Meditacija angelskih veder

 

To je čudovita meditacija, ki jo lahko uporabite vsakič, ko ste zaskrbljeni zaradi kakšne življenjske nadloge. Začnite z globokim vdihom.

V središču svojega uma vizualizirajte velikansko vedro, ki so ga angeli postavili pred vas. Angeli stojijo poleg vedra in vas prosijo, da položite vanj vsa ne­soglasja, vse, kar vas moti.

Glejte in čutite, kako v vedro polagate kakršnekoli skrbi, ki so morda povezane z denarjem, službo, domom ali gmotno lastnino. V vedro položite tudi vse skrbi, ki vas pestijo zaradi lastnega telesa ali zdravja. Nato položite vanj vse nesporazume, v katere ste se zapletli z drugimi. Temu naj sledijo vsa čustva ali bolečine, ki ste jih prestajali v kateremkoli razmerju.

V vedro položite vsakršno krivdo ali samoobtožbo. Ničesar ne izpustite. Nato položite v vedro vse stra­hove, ki jih imate morda pred svojimi cilji. Položite v vedro strah, da ste »nekvalificiran slepar«. Nadaljujte odlaganje vseh svojih morebitnih strahov pred pri­hodnostjo. Nato denite v vedro vso prizadetost, jezo ali čustva, ki jih morda čutite do pripadnikov organi­zirane veroizpovedi. Potem položite v vedro vsakršen morebiten odpor, ki ste ga čutili do Boga.

Če vas moti še kaj drugega, vas prosim, da zdaj tudi to položite v vedro. Ničesar ne obdržite zase. Vse odložite v vedro zdaj. Glejte, kako lahkotna se zdaj zdita vaša duša in telo.

Ali vidite angele, ki se vam z vedrom v roki nasmihajo? Vse vaše skrbi nesejo Božanskemu viru vsega stvarstva in neskončne inteligence. Tam se vsi vaši izzivi razrešijo v popolnosti. Vse se razreši na način, ki godi vsem, in vi ste deležni idealnih rešitev na lahek in harmoničen način. Zahvalite se Bogu in angelom za takšno pomoč. Sprejmite njihovo pomoč zdaj, vedoč, da si jo zaslužite. Vedite, da ko zdravite sebe, obenem zdravite tudi svet.

 

 

O eteričnih vrveh

 

Iz čaker pogosto molijo »eterične vrvi«. Podobne so operacijskim cevkam, segajo pa do čaker drugih ljudi, s katerimi smo bili ali smo vpleteni v neko raz­merje.

Eterične vrvi najpogosteje segajo do naših bratov in sester. Nato jim sledijo (v padajočem vrstnem redu oseb, pri katerih jih najpogosteje najdemo): naš oče, mama, nekdanji zakonski partner, nekdanji ljubimec(ka), sedanji zakonski partner ali ljubimec(ka), naša hiša, otroci in dobri prijatelji.

Takšnim vrvem v naših odnosih botruje strah. Strah lahko opredelimo kot soodvisnost, navezanost, strah pred zapuščenostjo ali neodpustljivost. Eterične vrvi delujejo kot cevke med dvema človekoma, ki pre­takajo energijo v obe smeri. In ravno v tem je težava.

Če ima nekdo, na katerega ste navezani, težave v življenju, bo ta oseba iz vas črpala energijo. On ali ona bo skozi eterično vrv srkal(a) vašo energetsko zalogo. Sami se boste zato počutili izžeto, ne da bi vedeli zakaj.

Zelo pogosto so ljudje, s katerimi ste imeli spolno razmerje, pripeti na vašo sakralno čakro. Ljudje, s katerimi ste bili v sporu, so pripeti na vašo popkovno čakro. Tisti, za katerimi žalujete, so pripeti na vašo srčno čakro.

Tisti, s katerimi ste se znašli v bolečem razmerju ali v razmerju, v katerem ste morali vi prenašati večino bremena, so pripeti na vaša ramena. To je, po mojih izkušnjah, poglavitna težava pri bolečinah v ramenih in vratu.

Neka moja pacientka se je pritoževala, da jo v življenju pestijo številne težave, povezane s financami, zdravjem in ljubezenskim življenjem. Nemudoma sem opazila, da ji je iz hrbta in ramen molelo precej debelih eteričnih vrvi. Zaznala sem, da so vrvi pripete na njenega preminulega očeta, s katerim je imela prepirljiv odnos.

Prosila sem jo, naj bo, ko bova rezali te vrvi, pri­pravljena odpustiti svojemu očetu. Obenem sem prosila njenega očeta, naj bo pripravljen odpustiti sebi, saj je bil skrušen zaradi svojega nekdanjega odnosa s hčerko.

Ko sta bila oba povsem pripravljena odpustiti, sta se vrvi ločili. Moja pacientka je nemudoma po koncu najine terapije poročala, da so se stvari izboljšale na vseh področjih njenega življenja.

Ko smo navezani na svoj dom ali geografsko ozemlje, se eterične vrvi vijejo iz naših stopal v tla.

Nedavno sem delala s pacientko, kije dejala, da si želi selitve, obenem pa se je pritoževala, da nikakor ne more prodati svoje hiše. Opazila sem, da ima mnogo eteričnih vrvi, ki segajo iz njenih stopal v temelje hiše.

Svoji pacientki sem pojasnila, da hiše ne more prodati zaradi svoje navezanosti nanjo. Z njenim privoljenjem sva vrvi odrezali. Dva dni kasneje je prodala hišo po polni ceni.

Rezanje vrvi ne pomeni, da drugih »nimate več radi in se ne menite več zanje«. Rezanje vrvi ne vodi nujno v razpad zveze ali prekinitev odnosa. Pomeni preprosto, da se želite odreči disfunkcionalnemu delu vašega odnosa. Ne pozabite, strah je nasprotje ljubezni in eterične vrvi (in vsi priveski) so posledica strahu.

Nekatere ljudi skrbi, da bodo morda porezali vrvi, ki jih vežejo na delčke lastne duše - tj. na delčke samih sebe, ki so se med travmatičnim doživetjem odkrušili. Prav malo je verjetno, da bi se to zgodilo; vendar, temu seje mogoče v celoti izogniti, če pozorno odrežete le tiste vrvi, zaradi katerih ne morete občutiti popolnega veselja in energije. Če boste na to pozorni, bodo vrvi z delčki vaše duše ostale neporezane.

Lahko pa tudi prikličete nazaj delčke svoje duše in se reintegrirate z vizualizacijo slapa bele svetlobe, ki objema vaše telo. V mislih prosite, da bi bili vsi vaši delčki ponovno združeni z vašim pravim jazom. Morda boste videli svoje lastne delčke, kako se kot majhna bitja na elastiki znova vračajo k vam. Ti majhni delčki duše bodo povsem ozdravljeni vseh preostankov strahu ali travm, ko bodo znova vstopili v vas skozi slap bele svetlobe.

 

 

Rezanje eteričnih vrvi

 

Obstajata dva poglavitna načina rezanja eterične vrvi. Najhitrejši in najenostavnejši način je, da v mislih prosite nadangela Mihaela, naj vam priskoči na pomoč in odstrani vse vrvi, ki vas izčrpavajo. Če o nadangelu Mihaelu ne veste ničesar, vedite, daje njegova prvotna naloga čiščenje vseh temnih energij. Nadangela Mihaela lahko prosite za pomoč kadarkoli. Lahko ga celo prosite, da se za vedno preseli k vam. Ima namreč to moč (kakor jo imamo dejansko tudi sami), da biva z vsemi bitji sočasno.Nadangel Mihael

Ko prosite Mihaela, da prereže vaše vrvi, opa­zite takojšno rast energije in spokojnosti.

Drug način je, da eterično vrv prerežete sami ali pa prosite prijatelja ali zdravilca, da to stori namesto vas. Če nameravate to opraviti sami, preprosto vi-zualizirajte škarje, nož ali meč. Glejte in čutite, kako režete eterične vrvi. Lahko mislite na osebo, za katero veste, da ste nanjo navezani, ter osredotočeno porežete zgolj te vrvi ali pa se odločite, da boste porezali prav vse svoje vrvi.

Občutek rezanja lastnih vrvi ali vrvi nekoga drugega je otipljivo doživetje. Ob rezanju s svojim ostrim orodjem lahko začutite debelino ali čvrstost cevk. Če med rezanjem naletite na kakšen odpor, je to znak, da ste naleteli na zamero ali nerazrešene strahove pred osebo, na katero ste pripeti z vrvjo. Tu je afirmacija, ki vas bo ozdravila in omilila odpor: »Pri­pravljen sem se odreči vsem strahovom in zameram, da bi namesto bolečine lahko izkusil(a) mir.«

 

 

Čiščenje z nadangelom Rafaelom

Nadangel Rafael

 

Rafael je nadangel, zadolžen za zdravljenje. Izžareva čudovito smaragdno zelen sij, kije zdravilna energija. Nadangela Rafaela lahko povabite, da vstopi v vaše telo in očisti vaše čakre vseh preostankov stra­hov. Rafael bo položil svojo zeleno zdravilno svetlobo okrog vsake čakre in vam pomagal opustiti vsakršno tesnobo ali stres, ki sta povezana s posameznimi čakrami.

Preprosto pomislite ali recite: »Rafael, zdaj te prosim, da vstopiš v moje telo in me očistiš vsakršne neuravnoteženosti ali negativne energije.« In zgodilo se bo. Rafaela lahko tudi prosite, naj obišče vaše ljubljene. Angeli se nikoli ne postavijo nasproti Božji volji ali človekovi svobodni volji; zato je vaše povabilo angelom v imenu drugih, čisto darilo ljubezni, ki smo ga deležni od Boga, angelov in nas samih.

Zadnja posodobitev:  Nedelja, 24 April 2016 14:52