Lestvica Čustvenega Vodstva

Lestvica Čustvenega Vodstva


Nedelja, 09 September 2012 13:52  •  Prispeval: Jani Pravst  •  Ogledov: 8030     natisni

 

Lestvica Čustvenega Vodstva kot so jo predstavili Abraham (s pomočjo Esther in Jerry-ja Hicks), sem prenesel na svojo stran, predstavlja pa stanje čustev, ki so popolni pokazatelji vibracijskih frekvenc, Se pravi, čustva odražajo, koliko ste povezani z Izvorno Energijo in da boljše kot se počutite, lažje pridete do dtvari, ki si jih želite, oziroma bolj dopuščate povezavo s stvarmi, ki si jih zaželite. Popolna povezava z Izvorno Energijo pomeni, da je vaše počutje na ravni tega in da veste naslednje, da:

  • ste svobodni
  • ste močni
  • ste dobri
  • ste ljubezen
  • ste dragoceni
  • ste tukaj z namenom
  • je vse dobro

To, zgoraj navedeno, je stanje, ki se mu začnemo približevati, ko pridemo do sedme alineje na spodnji lestvici in se tako pomikamo vse do prve (ki je radost) in to je tudi stanje, ki si ga želimo.

Po lestvici navzgor se pomikamo tako, da se najprej najdemo, oziroma ugotovimo kakšno je naše sedanje počutje in se nato osredotočamo na eno stopnjo višje.


Primer:
Če ste na čustveni lestvici "sovraštvo", kar pomeni, da nekoga sovražite, ker vam je storil nekaj hudega ali karkoli drugega, da je v vas povzročilo to stanje, potem je naslednje naravno delovanje "maščevanje", seveda sta oba dejanja zelo nizkotna in bo nekoga, ki je "zadovoljen" to zmotilo, zavedati pa se je potrebno, da ko določamo, kaj je prav in kaj je narobe, vemo to lahko le za sebe in nikoli za nekoga drugega.

Dodal bi še to, da za nobeno stanje ni nujno, da je trajno oziroma, se lahko ponovi. Res pa je, da ko pridete do višjih stanj, potem občutek poznate in zato bolj težite k temu, da se vrnete na to vibracijo nazaj.

 

LESTVICA:

 

 

Lestvica Čustvenega Vodstva
uporablja se s knjigo Prosite dano vam je

 1  Radost / Védenje / Moč / Svoboda / Ljubezen / Cenjenje
 2  Strast
 3  Navdušenje / Vnema / Sreča
 4  Pozitivno pričakovanje / Prepričanje / Vera
 5  Optimizem
 6  Upanje
 7  Zadovoljstvo
 8  Dolgočasje
 9  Pesimizem
 10  Prizadetost / Razdraženost / Nepotrpežljivost
 11  Premaganost
 12  Razočaranje
 13  Dvom
 14  Skrb
 15  Kritika
 16  Malodušje
 17  Jeza
 18  Maščevanje
 19  Sovraštvo / Bes
 20  Ljubosumje / Zavist
 21  Negotovost / Krivda / Nevrednost
 22  Strah / Žalost / Depresija / Obup / Nemoč
za dvigovanje vibracije prispeval Jani Pravst

 

Zadnja posodobitev:  Nedelja, 24 April 2016 15:43