Zaščitimo se z ORGONITI

Zaščitimo se z ORGONITI


Sobota, 14 Februar 2015 15:48  •  Prispeval: Jani Pravst  •  Ogledov: 14432     natisni

Orgoniti in zaščita z njimi. Zakaj?

Razlaga Mirana Vučka se mi zdi najboljša na tem področju, zato si preberite, kaj sploh orgonit je in kako deluje:

Orgonit je generator- transformator življenjske orgonske energije. Obnaša se kot akumulator, ki vase srka negativno energijo in jo skozi kaos v orgonitni osnovi transformira v čisto orgonsko, življenjsko energijo. Na ta način prečisti prostor, v katerem bivamo in tudi naša telesa!
Z uporabo orgonita v bivalnih prostorih smo zaščiteni tudi pred raznimi negativnostmi okolja in elektrosmogom. Zaradi očiščenja se prašni delci, ki lebdijo v zraku, obarijo-padejo na tla.
Naše telo se napolni s čisto energijo ( prana, ki, či, od, orgon...), ki aktivira vse naše akupunkturne točke in polni meridijane z energijo.
Najpogostejša reakcija je občutek blažene toplote, ki jo lahko najprej začutimo v dlaneh in med prsti, nato pa po nekaj dneh uporabe še po celem telesu. Vse psihične napetosti popustijo, v nas in v prostoru zavlada prijetna umirjenost in harmonija.
Najidealnejša oblika za uporabo v prostoru, je stožec iz orgonita. V svoji osnovi orgonit vsebuje pet programiranih in aktiviranih žlahtnih kamnov, ki imajo točno določene funkcije.

Uporaba:

Najboljše učinke pri uporabi stožičastega orgonita dosežemo tako, da vsak bivalni prostor opremimo z enim stožcem. Na ta način preprečimo kakršnokoli možnost delovanju mrtvega orgona (DOR) na nas in naše okolje.
DOR sam po sebi ni škodljiv za naše zdravje, je pa vezan na energije in prašne delce, pozitivne ione, strupe v ozračju (Chemtraili......) in druge zdravju škodljive snovi.

Naredimo lahko preizkus: kozarec vode iz pipe postavimo v neposredno bližino stožičastega orgonita za 20-25 minut. Mrtva voda oživi, spremeni se njena struktura, vse, kar je v njej škodljivega, postane neškodljivo....sliši se kot znanstvena fantastika, kot pravljica. Če vodo očistimo in oživimo na tak način, voda vsebuje bione-najmanjše delce vitalne življenjske energije, tvornike življenja v vsem stvarstvu. S pitjem take vode lahko bistveno prispevamo k našemu zdravju, vitalnosti in dobremu počutju!
Znanstveniki še danes nimajo razlage, kaj se zgodi s strupi (klor, pesticidi....) v tako vitalizirani vodi, da le ti postanejo nestrupeni, neškodljivi...
Stožec iz orgonita "seva" v vse smeri, najbolj pa v smereh postavitve špic programiranih žlahtnih kamnov v orgonitni osnovi.
Če imamo kakršnekoli blokade ali pa bolečine, se bodo le te v kratkem času občutno zmanjšale ali pa povsem izginile!

 Naše rože bodo "oživele", kar žarele bodo od vitalnosti in energije!

Zanimivo se vedejo psi, za katere vemo, da so zelo občutljivi in senzibilni za fenomenologijo energetskih polj. Imajo "šesti" čut, izogibajo se negativnim energijam....Pes se NIKOLI ne vleže na mesto, kjer so prisotne negativne energije in škodljiva sevanja, zato jih še danes ponekod v svetu uporabljajo pri določanju za ćloveka zdravih točk in mest v bivalnem okolju. Ko namestimo orgonitni stožec v prostoru, si pes praviloma najde svoj prostor v njegovi bližini, kjer se umirjen vleže in se tam zadrži, dokler ne začuti, da mu je energije dovolj...

Ob stožičastem orgonitu lahko učinkovito energetsko očistimo svoje kristale tako, da jih za 2 do 3 ure položimo na severno stran stožca.

avtor: Miran Vučko

ORGONITE SI LAHKO OGLEDATE TUKAJ IN JIH NAROČITE NA EMAIL info@johnymas.info

Poglejte si še video:

Predavanje Mirana Vučka v Novi Gorici

 

 

Nekaj Zanimivih informacij o zgodovini razvijanja orgonitov:

Orgonska (življenjska) energija in orgonit

 

Poglejte si še video:

Miran Vučko - Orgonska energija v vsakdanjem življenju II.

 

 

Zadnja posodobitev:  Petek, 23 Junij 2023 15:16