Vsakogar skrbi kako ga vidijo drugi

Vse življenje se silno jalovo trudite oblikovati svoje življenje tako, da bi ugajali drugim.

Vsakogar skrbi kako ga vidijo drugi


Sobota, 01 April 2017 10:50  •  Prispeval: Jani Pravst  •  Ogledov: 2341     natisni

Pretirano vas skrbi, vas in skoraj vsakogar, kako vas vidijo drugi. Torej, vse življenje se silno jalovo trudite oblikovati svoje življenje tako, da bi ugajali drugim, kar je onemogočilo vašo dovzetnost za vaše lastno notranje vodstvo.
 
Skoraj vsem lahko povemo enako. Torej, ko nas poslušate tu ...
Kar želimo povedati danes o poti najmanjšega upora, je, da večina ljudi, ne da bi se tega zavedala, poskuša ustvariti pot najmanjšega upora za nekoga drugega in drugega in drugega.
 
Medtem pa se zgodita dve stvari. Ena je, da ga zamotite pred njegovim lastnim notranjim vodstvom, druga pa, da sami sebe zamotite pred lastnim notranjim vodstvom. Tretja stvar od dveh in četrta, peta in šesta stvar od dveh je, da ima takšno ravnanje 100% proti učinek.
 
Ljudem preprosto morate dovoliti, da sami spoznajo stvari in se ne tako truditi, da bi bili oseba, ki stvari olajša zanje. In ko se enkrat odločite, da bo tako ter se začnete obnašati v skladu s tem, stvari stečejo.

Do nekaterih ste lahko tako dobri, da jih popolnoma onemogočite. Do nekaterih ste lahko tako dobri, da začnejo skoraj zahtevati več od vas. Tako je, kot da začnete trend, s katerim jih privadite, da vse dobijo od VAS, in če si to potem drznete končati, včasih ... pobesnijo, ker se počutijo, kot bi jih odrezali od vsega dobrega, ki si ga zaslužijo in zahtevajo skozi VAS.

No, čas je, da jim dovolite odkriti, da imajo, tako kot vi in vsi drugi, tok ljubezni, pozornosti in sredstev, ki teče direktno k njim iz Izvora. In pustili jim boste, da to ugotovijo sami, VI pa nehajte od sebe terjati odgovornost za stvari, ki jih ne morete nadzorovati in sploh nikoli niso bile vaša stvar.
 
Veliko bolje se boste počutili, ko boste začeli to prepoznavati.

Ester Hicks - Abraham
Prevod: Nataša Martinčič - Ašvata

 

Zadnja posodobitev:  Sobota, 01 April 2017 11:56