Številke Angelov

Preverite kaj vam angeli sporočajo v tem trenutku.

Številke Angelov


19.01.2020  •  Prispeval: Jani Pravst  •  Ogledov: 2820     natisni

 

 

Brojčani slejdovi od anđela

 

Anđeli daju sve od sebe da privuku našu pažnju i da stupe u kontakt s nama. Na ovaj način, oni nam pomažu da iscelimo vlastite živote. Međutim, mi često odbijamo videti znakove koji nam oni šalju, pripisujemo ili čistim slučajnostima ili našoj mašti.

Anđeli kažu:

„Mi možemo naše poruke za vas ispisati na nebu.

Vi morate paziti i verovati kada primetite

bilo kakve uzorke koji nastaju u vašem životu – posebno kada su to odgovori na vaša pitanja ili molitve

koje ste uputili.

Kada opet nanovo čujete istu pesmu ili vidite Isti brojčani sled, šta mislite ko stoji iza toga? Vaši anđeli, naravno!“

Slijed brojeva

 

Vaši Anđeli često komuniciraju i šalju vam poruku pokazujući vam sljedove brojeva. Oni to rade na dva načina. Prvo, oni vam tiho šapću u uho kako biste podignuli pogled i primetili koliko je sati ili da vidite telefonski broj na reklamnom plakatu. Anđeli se nadaju da ćete postati svesni toga da opet viđate isti slijed brojeva. Na primer, možda ćete se često susretati sa slijedom 111 i  čini vam se da svaki put kada pogledate na sat na njemu je prikazano 1:11 ili 11:11.

Drugi način na koji vam anđeli pokazuju sljedove brojeva je fizičko podešavanje tako da, na primer da se ispred vas pojavi automobil koji ima specifične brojeve na tablicama, a koje oni želi da vi vidite. Ljudi koji su svesni ovog fenomena postaju vešti u tumačenju značenja različitih tablica. Na ovaj način, anđeli će vam zapravo poslati detaljne poruke (S.Martin u filmu Priča iz L.A dobija znakovne poruke s reklamnih plakata).

Međutim, naši će nam vlastiti anđeli reći ako za našu situaciju ti brojevi sadrže drugačiju poruku. Pitajmo svoje anđele: „Što mi pokušavate reći?“ i oni će nam rado dati dodatne informacije koje će nam pomoći u dekodiranju brojčanog značenja.

 

111 - Pažljivo pratite svoje misli i pazite da mislite samo o onome o čemu želite misliti, nikako na ono što ne želite. Ovaj slijed je znak kako se pred vama otvaraju vrata mogućnosti i vaše misli poprimaju oblik rekordnom brzinom. Slijed 111 je poput žarkog svetla treperave žarulje. On znači da je svemir upravo napravio fotografiju vaših misli i da ih pretvara u stvarnost. Jeste li zadovoljni s mislima koje je svemir ulovio? Ako niste, ispravite svoje misli (zazovite svoje anđele da vam pomognu u tome ako imate poteškoća s kontrolisanjem ili praćenjem svojih misli).

 

222 - Vaše novo posađene ideje počele su rasti u stvarnost. Nastavite ih zalivati i negovati i uskoro će se probiti kroz sloj zemlje pa ćete videti dokaz svog manifestiranja. Drugim rečima, ne odustajte pet minuta pre čuda. Ono što ste

 

zamislili uskoro će postati stvarno, stoga nastavite s dobrim radom! I dalje mislite pozitivno, izgovarajte afirmacije i nastavite s vizualizacijom.

 

333 - Uzašli Majstori su u vašoj blizini, žele vam dati do znanja da imate njihovu podršku, ljubav i društvo. Često ih pozivajte, posebno kad oko sebe vidite obrasce napravljene od broja tri. Neki od najpoznatijih uzašlih majstora su: Isus, Mojsije, Marija, Quan Yin i Yoganandau.

 

444 - Anđeli vas u ovom trenutku okružuju, uveravaju vas u svoju ljubav i pomoć. Nemojte se brinuti jer pomoć anđela je u blizini.

 

555 - Zavežite pojas jer pred vama je velika životna promena. Na nju nemojte gledati kao ne pozitivnu ili negativnu, jer promene su prirodni deo životnog toka. Možda je ova promena odgovor na vaše molitve stoga nastavite sebe gledati i osećati se kao da ste u miru.

 

666 - Vaše misli nisu u ovom trenutku u ravnoteži, previše ste usredotočeni na materijalni svet. Ovaj brojčani slijed vas upozarava da trebate uravnotežiti svoje misli između Neba i Zemlje. Poput poznate „Evanđeoske besede na gori“, te da spoznate kako će se kao posledica toga vaše materijalne i emocionalne potrebe automatski zadovoljiti.

777 - Anđeli vam plješću! Čestitamo, vi ste na redu! Nastavite dobro raditi i

želje će vam se ispuniti. Ovo je izuzetno pozitivan znak i otkriva kako biste još mogli očekivati i dodatna čuda.

 

888 - Ovo je znak kojim vas žele upozorite da se pripremite jer će se u vašem životu završiti jedna faza. Ovaj brojčani slijed znači da stavljate tačku na jednoj fazi koja je povezana s vašim emocijama, karijerom ili vezom. On takođe znači da postoji svetlo na kraju tunela. Nadalje, takođe nosi značenje: „Plodovi su

sazreli. Nemoj čekati da ih ubereš i uživaš u njima.“ Drugim rečima, nemojte odugovlačiti sledeći potez ili se suzdržavati od uživanja u plodovima vlastitog truda.

 

999 - Završetak. Ovo je kraj jedne važne faze u vašem osobnom ili društvenom životu. Takođe, to je i poruka svetlosnim radnicima koji su vezani za isceljivanje Zemlje i znači sledeće: „Vrati se na posao, jer te upravo sada Majka Zemlja treba.“

 

000 - Podsetnik da ste vi jedno s Bogom i da osetite prisutnost Stvoriteljeve ljubavi unutar sebe. Takođe, to je i znak kako je neka situacija došla do kraja svog kruga.

Doreen Virtue Kombinacija brojeva

Anđeli će vam često poslati poruku koje uključuje kombinaciju dve ili više znamenki. Sledi prikaz osnovnih značenja troznamenkastih brojeva s dve znamenke u kombinaciji. Ako vaše poruke sadrže tri ili više znamenki ,

 

odgovore oblikujte mešanjem različitih brojevnih kombinacija. Na primer, ako stalno primećujete kombinacije 312, iskoristite značenje kombinacije 3 i 1, te značenje kombinacije 1 i 2.

Ili, ako osećate da vas anđeli usmeravaju, saberite brojeve zajedno. Nastavite sabirati dok ne dobijete jednocifreni broj.

Kombinacija broja 1

 

1 i 2, kao npr. 121 ili 112 – Vaše misli su poput semenki koje počinju klijati. Možda ste već videli dokaze dozrevanja vaših želja. Ovo su znakovi da stvari hoće i već rastu u željenom smeru. Verujte i dalje!

 

1 i 3, kao npr. 133 ili 113 – Uzašli majstori rade zajedno s vama na vašim mislenim procesima. Na mnoge načine oni deluju poput mentora, podučavaju vas drevnoj mudrosti koja je povezana s realizacijom zamišljenog. Oni vam  šalju energiju da vas zaštite od osećaja obeshrabrenosti i potiču vas da ostanete usredotočeni na istinske ciljeve vaše duše. Nadalje, uzašli majstori će vam možda ponuditi i savet, smernice i predloge što se tiče vaše životne svrhe. Međutim, oni uvek pokazuju da svako stvaranje započinje na mislima i idejama. Zazovite ih da vam pomognu mudro izabrati ono što želite.

 

1 i 4, kao npr. 114 ili 144 – Anđeli vas snažno upozoravaju da motrite svoje misli sada. Savetuju vas da zaželite želju jer ste na ulazu koji će ostvariti vaše misli odmah u ovom trenutku. (Napomena: 411 znači „Zatražite od anđela vitalne informacije koje su vam potrebno upravo sada.“)

 

1 i 5, kao npr. 115 ili 155 – Vaše misli stvaraju promene u vašem životu. I dalje upravljate svojim mislima u željenom smeru. Ako nadolazeće promene nisu poželjne, možete ih zaustaviti ili promeniti tako da izmineti svoje misli.

 

1 i 6, kao npr. 116 ili 661 – Neka vaše misli i dalje budu usmerene prema Nebu i otpustite zabrinute misli o materijalnom. (Napomena: 611 znači „Zatražite pomoć u popravljanju nečega iz materijalnog sveta što vas iritira ili smeta upravo sada.“)

 

1 i 7, kao npr. 117 ili 771 – Ovo je potvrda da vam ide odlično. Na pravom ste putu, stoga samo napred! Ovo je znak da ste dobro odabrali svoje misli i da biste se trebali još i čvršće usredotočiti na svoje ciljeve. Pazite da svojim mislima dodate i odgovarajuću emociju; na primer, zahvalnost za darove koje ste primili u životu. Zahvalnost će ubrzati proces realizacije zamišljenog.

 

1 i 8, kao npr. 181 ili 818 – Blizu ste završetka značajne faze u svom životu. Ako vam je jedan deo vašeg života dosadio, budite srećni što će on uskoro biti isceljen ili zamenjen nečim boljim. Predajte i otpustite delove svog života koji nisu uspešni, jer će se umesto njih ostvariti vaše zamisli o boljem životu.

 

1 i 9, kao npr. 119 ili 199 – Kao produkt vaših misli pred vama su se otvorila nova vrata. Sada ste dobili priliku gledati svoje misli ravno u oči i suočiti se s vlastitim ostvarenjima. Pustite da se stara sruše, jer na njihovo mesto dolaze nova u skladu s vašim željama.

 
 1. i 0, kao npr. 100 ili 110 – Moćna božanska smernica, Bog i anđeli traže od vas da izmenite svoje misli. Možda ste molili da budete srećniji i zdraviji. Ako da, onda je ovo odgovor na vaše molitve. Bog zna da je rešenje koje tražite rođeno unutar vaših misli. Zazovite Boga da usmerava vaše misli i pruži vam podršku tokom tranzicije.

Kombinacija broja 2

 

 1. i 1, kao npr. 221 ili 112 – Vaše misli su poput semenki koje počinju klijati. Možda ste već videli dokaze dozrevanja vaših želja. Ovo su znakovi da stvari hoće i već rastu u željenom smeru. Verujte i dalje!

 

2 i 3, kao npr. 223 ili 323 – Uzašli majstori rade s vama kao sustvaratelji vašeg novog projekta. Oni vam govore da s vama dele uzbuđenje i znaju da će sve ispasti kako treba za vas. Majstori mogu videti da je već zagarantovano da će vaša budućnost biti ispunjena srećom koju tražite. Uživajte u ovoj novoj fazi svog života!

 

2 i 4, kao npr. 224 ili 244 – Kao što je napisano u Tečaju čuda, duhovnom tekstu: „Anđeli neguju vašu novorođenu svrhu.“ Ovo je znak da imate pomoć s Neba da prođete kroz željenje tranzicije. Ovo je vreme kada trebate posebno biti svesni toga da niste sami. Brojčani sledovi od 2 i 4 su znak od vaših anđela kojim vam žele reći da upravo sada oni s vama blisko sarađuju.

 

2 i 5, kao npr. 255 ili 225 – Vaše molitve i namere bile su čiste, jake i bez suzdržavanja; prema tome, očekujte da će se promena dogoditi brže nego što ste vi možda predvideli. Nemojte biti zatečeni kada se vaše želje ostvare. One se mogu javiti na neočekivane načine, stoga se čvrsto držite svoje vere. Razgovarajte često s Bogom i zamolite ga za ohrabrenje.

2 i 6, kao npr. 266 ili 226 – Pred vama je nova kupovina ili dobitak.

 

2 i 7, kao npr. 277 ili 272 – Jeste li se nedavno prijavili za novi posao, prijem u školi ili za dobijanje kredita? Ovi brojevi su znak dobrih vesti. Oni vam govore da istrajete i ne dopustite da vaša vera oslabi.

 

2 i 8, kao npr. 288 ili 282 – Jedna vrata se počinju otvarati, a druga vrata se počinju zatvarati. Pazite da upravo sada dobro poslušate svoju intuiciju, jer će vam ona reći koje poteze da povučete, a koji će vam osigurati stabilno obilje tokom ovih tranzicija.

 

2 i 9, kao npr. 299 ili 292 – Ako ste nedavno pretrpeli nekakav gubitak (posla, partnera, itd.) očekujte zamenu u jako bliskoj budućnosti. Sve se odvija u vašu korist, iako vam se možda događa tako puno stvari u tajnosti da se pitate je li Bog možda zaboravio na vas. Ne brinite se! Osetite energiju svog života, koja se kreće upravo sada. Vaš nedavni gubitak nije vaša kazna. Umesto toga, svemir vas priprema za novo.

 

 1. i 0, kao npr. 200 ili 202 – Bog vam želi dati do znanja da on nije zaboravio na vas niti vas je napustio. On vas voli jako, jako puno! Zapravo, Bog smišlja
 

prekrasnu novu fazu u vašem životu. Često razgovarajte s Bogom i sami ćete osetiti ovo nadolazeće čudo. Bog vas takođe želi podsetiti na važnost

„božanskog timinga“. Katkad se određeni činioci moraju prvo posložiti pre nego se ispune vaša željena očekivanja. Sve dok ostanete čvrsti u svojim mislima i veri, nema tog što bi vas moglo zaustaviti da postignete što želite.

Kombinacija broja 3

 

 1. i 1, kao npr. 311 ili 313 – Uzašli majstori rade zajedno s vama na vašim mislenim procesima. Na mnoge načine oni deluju poput mentora, podučavaju vas drevnoj mudrosti koja je povezana s realizacijom zamišljenog. Oni vam  šalju energiju da vas zaštite od osećaja obeshrabrenosti i podstiču vas da ostanete usresređeni na istinske ciljeve vaše duše. Nadalje, uzašli majstori će vam možda ponuditi i savet, smernice i predloge što se tiče vaše životne svrhe. Međutim, oni uvek pokazuju da svako stvaranje započinje na mislima i idejama. Zazovite ih da vam pomognu mudro izabrati ono što želite.

 

3 i 2, kao npr. 322 ili 332 – Uzašli majstori rade s vama kao sustvaratelji vašeg novog projekta. Oni vam govore da s vama dele uzbuđenje i znaju da će sve ispasti kako treba za vas. Majstori mogu videti da je već zagarantovano da će vaša budućnost biti ispunjena srećom koju tražite. Uživajte u ovoj novoj fazi života!

 

3 i 4, kao npr. 334 ili 344 – Upravo sada imate oko sebe obilje pomoći! I uzašli majstori i anđeli su ovde da vam budu podrška, vodiči i da vas vole. Posegnite prema njima, jer oni su to već učinili prema vama.

 

3 i 5, kao npr. 353 ili 335 – Uzašli majstori vas žele pripremiti na veliku životnu promenu koju ne možete izbeći. Oni vam žele dati do znanja da će vas kroz ovu promenu celo vreme držati za ruku i da će sve biti u redu. Prigrlite ovu promenu i u njij potražite blagoslov.

 

3 i 6, kao npr. 363 ili 336 – Vaši uzašli majstori vam pomažu realizirati zamišljene materijalne stvari koje su vam potrebne za vaše školovanje ili izvore za izvođenje vaših podučavanja ili isceljiteljskog rada, majstori rade na tome da vas snadbeju s tim. Oni vam žele dati do znanja da vi zaslužujete primiti njihovu pomoć, jer će vam to omogućiti uspešno davanje drugima.

 

3 i 7, kao npr. 377 ili 373 – Uzašli majstori su radosni. Ne samo da oni vide vašu istinsku unutrašnjost, već se takođe i slažu s putem koji ste odabrali. Oni vam žele dati do znanja da vi zaslužujete sreću, te da dopustite protok svete blaženosti koja dolazi zajedno s vašim božanskim nasleđem i odabranim putem.

 

3 i 8, kao npr. 338 ili 383 – Majstori vam govore: „Samo napred.“ Podstiču energiju i fokus vaših misli i osećaja. Uskladite svoj svetonazor sa spoznajom vaše jedinstvenosti s Bogom, drugim ljudima i životom u celini.

 

3 i 9, kao npr. 393 ili 339 – Ovo je snažna poruka da pustite od sebe situacije u vašem životu koje nisu u integritetu s vama ili koje su posložile svojoj svrsi. Nemojte se umetno držati nekih situacija samo iz straha. Znajte da u svakom

 

trenutku neko brine o vama. Od vitalne je važnosti da zadržite pozitivan stav o sebi i o svojoj budućnosti. Ovaj stav zapravo kreira vaša iskustva, stoga zazovite majstora da vam pomognu odabrati misli s visokog gledišta ljubavi.

 

 1. i 0, kao npr. 300 ili 330 – Bog i uzašli majstori pokušavaju privući vašu pažnju, najverovatnije zbog neke stvari povezane s vašom ožanskom životnom svrhom. Postoje li neke smernice koje ste u poslednje vreme ignorisali? Ako da, možda se upravo sada osećate kao da ste zaglavili . Ovaj brojčani slijed je način na koji vas Nebo upozorava na činjenicu da vi morate odraditi svoj deo u procesu zajedničkog stvaranja. Ovo znači da trebate poslušati i slediti božanske smernice koje vam govore da preduzmete određene korake.

Kombinacija broja 4

 

 1. i 1, kao npr. 441 ili 411 – Anđeli vas snažno upozoravaju da posmatrate svoje misli sada. Savetuju vas da poželite želju jer ste na ulazu koji će ostvariti vaše misli odmah u ovom trenutku. (Napomena: 411 znači „Zatražite od anđela vitalne informacije koje su vam potrebne upravo sada.“)

 

4 i 2, kao npr. 422 ili 442 – Kao što je napisano u Tečaju čuda, duhovnom tekstu: „Anđeli neguju vašu novorođenu svrhu.“ Ovo je znak da imate pomoć s Neba da prođete kroz željene tranzicije. Ovo je vreme kada trebate posebno biti svesni toga da niste sami, Brojčani slijedovi od 2 i 4 znak su od vaših anđela kojim vam žele reći da upravo sadi oni s vama blisko sarađuju.

 

4 i 3, kao npr. 443 ili 433 – Upravo sada imate oko sebe obilje pomoći! I uzašli majstori i anđeli su ovde da vam budu podrška, vaši vodiči i da vas vole. Posegnite prema njima, jer oni su to već učinili prema vama.

 

4 i 5, kao npr. 455 ili 445 – Vaši anđeli su upleteni u jednu od vaših značajnih životnih promena upravo sada.

 

4 i 6, kao npr. 446 ili 466 – Vaši anđeli vas upouoravaju da ste previše usmereni na materijalni svet. Traže od vas da im predate svoje brige i probleme tako da oni mogu intervenisati. Uravnotežite svoj fokus između Neba i Zemlje, te znajte da je vaše izvorište neograničeno, posebno kada radite zajedno ruku pod rukom s Bogom.

 

4 i 7, kao npr. 477 ili 447 – Anđeli vam čestitaju i poručuju: „Samo nastavite s dobrim radom! Krenulo vam je. Neka vam misli ostanu usredotočene, jer imaju velik i pozitivan učinak.“

 

4 i 8, kao npr. 488 ili 448 – Ovo je poruka od vaših anđela da je došao kraj  jedne faze u vašem životu. Oni vam žele dati do znanja da su uz vas dok se stvari budu usporavale, te da će vas voditi prema novoj situaciji koja će bolje odgovarati vašim potrebama, željama i svrsi.

 

4 i 9, kao npr. 494 ili 449 – Anđeli vam govore da je vreme da pustite situaciju koja je završila. Podsećaju vas, kada se jedna vrata zatvore, da se druga otvore. Anđeli vam zasigurno pomažu otvarati nova vrata i da se iscelite od boli koja

 

prati tranzicija kroz koju sada prolazite. Molim vas, zazovite svoje anđele da vam pomognu zadržati veru da su ovi završeci i počeci zapravo odgovori na vaše molitve.

 

 1. i 0, kao npr. 440 i 400 – Bog i anđeli vam žele dati do znanja da ste jako, jako voljeni. Traže od vas da stanete na trenutak i osetite tu ljubav, jer će vam onda dati odgovore na mnoga vaša pitanja i rešiti će bilo koji vaš problem.

Kombinacija broja 5

 

 1. i 1, kao npr. 511 ili 515 – Vaše misli stvaraju promene u vašem životu. I dalje upravljate svojim mislima u željenom smeru. Ako nadolazeće promene nisu poželjne, možete ih zaustaviti ili promeniti tako da promenite svoje misli.

 

5 i 2, kao npr. 522 ili 552 – Vaše molitve i nemare bile su čiste, jake i bez suzdržavanja; prema tome, očekujete da će se promena dogoditi brže nego što ste vi možda predvideli. Nemojte biti zatečeni kada se vaše želje ostvare. One se mogu javiti na neočekivane načine, stoga se čvrsto držite svoje vere. Razgovarajte često s Bogom i zamolite ga za ohrabrenje.

 

5 i 3, kao npr. 533 ili 553 – Uzašli majstori vas žele pripremiti na veliku životnu promenu koju ne možete izbeći. Oni vam žele dati do znanja da će vas kroz ovu promenu celo vreme držati za ruku i da će sve biti u redu. Prigrlite ovu promenu i u njoj potražite blagoslov.

 

5 i 4, kao npr. 554 ili 544 – Vaši anđeli su upleteni u jednu od vaših značajnih životnih promena upravo sada.

 

5 i 6, kao npr. 556 ili 566 – Vaš materijalni život znatno se menja, na primer nova kuća, automobil i druga imovina.

 

5 i 7, kao npr. 577 ili 575 – Ovo je potvrda da ste „na meti“ promene koja se približava i koja će vas obogatiti bilo telesno, emocionalno ili intelektualno – ili u kombinaciji svega troje. Ostanite na tom kursu i uskoro ćete i sami videti dokaz kako te promene utiču na vaš život i na život ljudi oko vas.

 

5 i 8, kao npr. 588 ili 558 – Ovaj brojčani slijed označava da ste došli na mesto događanja u 5 do ponoći, upravo pre promene. Nemojte se bojati, jer ćete imati ljubav i potporu tokom promene koja je sada već neizbežna.

 

5 i 9, kao npr. 599 ili 595 – Važno je otpustiti prošlost kako bi se promena ostvarila. Ovaj brojčani slijed traži od vas da pustite staro i da znate da je ono odradilo svoju vitalnu funkciju u svoje vreme. Međutim, život teče dalje i promena je neminovna. Znajte da novo stoji na vašem kućnom pragu, čeka da ga vi pustite unutra. Pozovite novo unutra dok se od starog pozdravljate s ljubavlju.

 

 1. i 0, kao npr. 500 ili 550 – Važna poruka koja vam daje do znanja da su vaše životne promene u božanskom i savršenom redu. One su dar od Boga i u skladu d Božjom voljom za vaše više jastvo.
 

Kombinacija broja 6

 

 1. i 1, kao npr 611 ili 661 – Neka vaše misli i dalje budu usmerene prema Nebu i otpusite zabrinute misli o materijalnom. (Napomena: 611 znači „Zatražite pomoć u popravljanju nečega iz materijalnog sveta što vas iritira ili smeta upravo sada.“)

6 i 2, kao npr. 622 ili 662 – Pred vama je nova kupovina ili dobitak.

 

6 i 3, kao npr. 663 ili 633 – Vaši uzašli majstori vam pomažu realizovati zamišljene materijalne stvari koje su vam potrebne za vašu božansku životnu svrhu. Bez obzira znači li to novac za vaše školovanje ili izvore za izvođenje vaših podučavanja ili isceljiteljskog rada, majstori rade na tome da vas obezbede s tim. Oni vam žele dati do znanja da vi zaslužujete primiti njihovu pomoć, jer će vam to omogućiti uspešnije davanje drugima.

 

6 i 4, kao npr. 644 ili 664 – Vaši anđeli vas upozoravaju da ste previše usredotočeni na materijalni svet. Traže od vas da im predate svoje brige i probleme tako da oni mogu intervenisati. Uravnoteži svoj fokus između Neba i Zemlje, te znajte da je vaše izvorište uistinu neograničeno, osobito kada radite zajedno ruku pod ruku s Bogom.

 

6 i 5, kao npr. 665 ili 655 – Vaš materijalni život znatno se menja, na primer nova kuća, automobil i druga imovina.

 

6 i 7, kao npr. 667 ili 677 – Potvrda da su vaše misli s mateijalnim svetom tačno na vagi. Uspešno ste uravnotežili svoje misli i aktivnosti tako da se brinete i o umu, i o telu i duhu. Samo nastavite s dobrim radom!

 

6 i 8, kao npr. 668 ili 688 – Upravo se spremate rastati s nečim u vašem materijalnom svetu, poput prodaje neke imovine. Ako nemate nameru izgubiti ili prodati nešto iz vašeg materijalnog sveta, možete promeniti misli i izmeniti smer. Međutim, ako ste odlučili nešto prodati ili se odvojiti od nečega materijalnog, onda ovo smatrajte znakom da će se vaša želja upravo ostvariti.

 

6 i 9, kao npr. 669 ili 699 – Odvojite se od svojih materijalnih stvari, posebno ako ste patili od bilo kakve opsesije povezane s posedovanjem bilo kakve materijalne imovine. Ovaj brojčani slijed tražo od vas da pustite i odvojite se. Takođe, ovo je poruka da će nešto u vašem životu što ste prodali ili izgubili biti zamenjeno nečim boljim. Budite otvoreni prema primanju novih stvari koje će nadmašiti vaša očekivanja, jer ste spremni za višu razinu. Vi zaslužujete najbolje!

 

 1. i 0, kao npr. 600 ili 660 – Ovo je poruka od vašeg Stvoritelja o vašem materijalnom životu. Božanske smernice traže od vas da se manje  usredotočujete na zemaljske želje. Nije smisao da Bog traži od vas da vodite život u siromaštvu, već radije vas vaš Stvoritelj traži da pokušate ići duhovnim pristupom kako bi se zadovoljile vaše potrebe. Znajte da je Bog u vama i da je on izvor svega što vam je potrebno. Jednostavno se držite vere i zahvalnosti i
 

budite otvoreni prema znakovima ili novim mogućnostima koje će zadovoljiti vaše potrebe.

Kombinacija broja 7

 

 1. i 1, kao npr. 711 ili 771 – Ovo je potvrda da vam ide odlično. Na pravom ste putu, stoga samo napred! Ovo je znak da ste dobro odabrali svoje misli i da biste se trebali još i čvršće usredotočiti na svoje ciljeve. Pazite da svojim mislima dodate i odgovarajuće emocije; na primer, zahvalnost za darove koje ste primili u životu. Zahvalnost će ubrzati proces realiziranja zamišljenog.

 

7 i 2, kao npr. 722 ili 772 – Jeste li se nedavno prijavili za novi posao, prijem u školu ili za dobijanje kredita? Ovi brojevi su znak dobrih vesti. Oni vam govore da ustrajete i ne dopustite da vaša vera oslabi.

 

7 i 3, kao npr. 773 ili 733 – Uzašli majstori su radosni. Ne samo da oni vide vašu istinsku unutrašnju božanstvenost, već se takođe i slažu s putem koji ste odabrali. Oni vam žele dati do znanja da vi zaslužujete sreću, te da dopustite protok svete blaženosti koja dolazi zajedno s vašim božanskim nasleđem i odabranim putem.

 

7 i 4, kao npr. 774 ili 744 – Anđeli vam čestitaju i poručuju: „Samo nastavite s dobrim radom! Krenulo vam je. Neka vam misli ostanu usredotočene, jer imaju veliki i pozitivan učinak.“

 

7 i 5, kao npr. 775 ili 755 – Ovo je potvrda da ste „na meti“ promene koja se približava i koja će vas obogatiti bilo telesno, emocionalno ili intelektualno – ili u kombinaciji svega troje. Ostanite na tom kursu i uskoro ćete i sami videti dokaz kako te promene utiču na vaš život i na život ljudi oko vas.

 

7 i 6, kao npr. 776 ili 766 – Potvrda da su vaše misli i rad s materijalnim svetom tačno na vagi. Uspešno ste uravnotežili svoje misli i aktivnosti tako da se brinete i o umu, i telu i duhu. Samo nastavite s dobrim radom!

 

7 i 8, kao npr. 778 ili 788 – Osećate li kako jedan deo vašeg života, poput posla ili veze završava? Ovo je potvrda da su vaši osećaji ispravni. Samo završetak bi mogao značiti značajnu i pozitivnu promenu situacije ili može značiti da je jedan deo vašeg života blizu svog kraja. Bez obzira na to, ovaj brojčani slijed nagoveštava dobre vesti o nadolazećoj pozitivnoj promeni koja je povezana sa završavanjem napete situacije. Ustajte, jer će vaš život postati lakši.

 

7 i 9, kao npr 779 ili 799 – Čestitam! Rešili ste se starih delova vašeg života koji vam više ne odgovaraju. Živite autentičnijim životom koji ima integritet u skladu s vašim najvišim stavom o sebi. Ovaj brojčani slijed podržava vašu odluku da živite iskreno.

 

 1. i 0, kao npr. 700 ili 770 – „Bravo“ direktno od Boga, kao znak priznanja za mentalni, duhovni i fizički rad koji obavljate. Na vašem trenutnom putu pomažete sami sebi i drugima i Bog traži od vas da nastavite s odličnim poslom koji obavljate.
 

Kombinacija broja 8

 

 1. i 1, kao npr 811 ili 881 – Blizu ste završetku značajne faze u svom životu. Ako vam je jedan deo vašeg života dosadio, budite srećni što će on uskoro biti iseljen ili zamenjen nečim boljim. Predajte i otpustite delove svog života koji nisu uspešni, jer će se umesto njih ostvariti vaše zamisli o boljem životu.

 

8 i 2, kao npr. 822 ili 882 – Jedna vrata se počinju otvarati, a druga vrata se počinju zatvarati. Pazite da upravo sada dobro poslušate svoju intuiciju, jer će vam ona reći koje poteze da povučete, a koji će vam osigurati stabilno obilje tokom ovih tranzicija.

 

8 i 3, kao npr. 883 ili 833 – Majstori vam govore: „Samo napred:“ Podstiču energiju i fokus vaših misli i osećaja. Uskladite svoj svetnazor sa spoznajom vaše jedinstvenosti s Bogom, drugim ljudima i životom u celini.

 

8 i 4, kao npr. 884 ili 844 – Ovo je poruka od vaših anđela da je došao kraj jedne faze u vašem životu. Oni vam žele dati do znanja da su uz vas dok se stvari budu usporavale, te da će vas voditi prema novoj situaciji koja će bolje odgovarati vašim potrebama, žaljama i svrsi.

 

8 i 5, kao npr. 885 ili 855 – Ovaj brojčani slijed označava da ste došli na mesto događanja u 5 do ponoći, upravo pre promene. Nemojte se bojati, jer ćete imati ljubav i podršku tokom promene koja je sada već neizbežna.

 

8 i 6, kao npr. 866 ili 866 – Upravo se spremate rastati s nečim u vašem materijalnom svetu, poput prodaje neke imovine. Ako nemate izgubiti ili prodati nešto iz vašeg materijalnog sveta, možete promeniti misli i izmeniti ovaj smer. Međutim, ako ste odlučili nešto prodati ili se od odvojiti od nečega materijalnog, onda ovo smatrajte znakom da će se vaša želja upravo ostvariti.

 

8 i 7, kao npr. 887 ili 877 – Osećate li kako jedan deo vašeg života, poput posla ili veze završava? Ovo je potvrda da su vaši osećaji isprvani, Sami završetak bi mogao značiti značajnu i pozitivnu promenu situacije ili može značiti da je jedan deo vašeg života blizu svog kraja. Bez obzira na to, ovaj brojčani slijed nagoveštava dobre vesti o nadolazećoj pozitivnoj promeni koja je povezana sa završetkom napete situacije. Izdržite, vaš život će uskoro postati lakši.

 

8 i 9, kao npr. 889 ili 899 – Jedna značajna faza u vašem životu se približila svom završetku, te nosi sa sobom druge događaje koje će takođe završiti domino-efektom. Poput voza koji dolazi na zadnju stanicu, jedan vagon će stati dok će ostalim vagonima koji ga slede trebati vremena da uspore dok se ne zaustave. Ovaj brojčani slijed je poruka da prolazite kroz niz događaja, gde se mnogi delovi vašeg života usporavaju i zaustavljaju se. Ipak, ne brinite se, jer ove promene su potrebne kako bi za vas započeli novi slijedovi i okolnosti.

 

 1. i 0, kao npr 800 ili 808 – Poruka od vašeg božanskog Stvoritelja, označava da su predstojeći završeci deo vašeg opšteg božanskog plana. Oni su odgovori na vaše molitve, te su u skladu s Božjom voljom za vas. Zazovite Boga da vam
 

pomogne suzbiti bilo kakve strahove ili zabrinutost koju biste mogli imati oko ovih nadolazećih promena.

Kombinacija broja 9

 

 1. i 1, kao npr 991 ili 919 – Kao produkt vaših misli pred vama su se otvorila nova vrata. Sada ste dobili priliku gledati svoje misli pravo u oči i suočiti se s vlastitim ostvarenjima. Pustite da se stara sruše, jer na njihovo mesto dolaze nova u skladu s vašim željama.

 

9 i 2, kao npr 992 ili 922 – Ako ste nedavno pretrpeli neki gubitak (posla, partnera, itd.) očekujte zemenu u jakoj bliskoj budućnosti. Sve se odvija u vašu korist, iako vam se možda događa tako puno stvari u tajnosti da se pitate je li Bog možda zaboravio na vas. Ne brinite se! Osetite energiju svog života, koja se kreće upravo sada. Vaš nedavni gubitak nije vaša kazna. Umesto toga, svemir vas priprema za novo.

 

9 i 3, kao npr. 993 ili 939 – Ovo je snažna poruka da pustite od sebe situacije u vašem životu koje nisu u integritetu s vama ili koje su poslužile svojoj svrsi. Nemojte se umetno držati nekih situacija samo iz straha. Znajte da u svakom trenutku neko brine o vama. Od vitalne je važnosti da zadržite pozitivan stav o sebi i o vašoj budućnosti. Ovaj stav zapravo kreira vaša iskustva, stoga zazovite majstore da vam pomognu odabrati misli s visokog gledišta ljubavi.

 

9 i 4, kao npr. 994 ili 944 – Anđeli vam govore da je vreme da pustite situaciju koja je završila. Podsećaju vas, kada se jedna vrata zatvore, da se druga otvore. Anđeli vam sigurno pomažu otvarati nova vrata i da se iscelite od boli koja prati tranzicija kroz koju sada prolazite. Molim vas, zazovite svoje anđele da vam pomognu zadržati veru da su završeci i počeci odgovorni na vaše molitve.

 

9 i 5, kao npr. 959 ili 995 – Važno je otpustiti prošlost kako bi se promena ostvarila. Ovaj brojčani slijed traži od vas da pustite staro i da znate da je ono odradilo svoju vitalnu funkciju u svoje vreme. Međutim, život teče dalje i promena je neminovna. Znajte da novo stoji na vašem kućnom pragu, čeka da ga vi pustite unutra. Pozovite novo unutra dok se od starog pozdravljate s ljubavlju.

 

9 i 6, kao npr. 966 ili 996 – Odvojite se od svojih materijalnih stvari, posebno ako ste patili od bilo kakve opsesije povezane s posedovanjem bilo kakve materijalne imovine. Ovaj brojčani slijed traži od vas da pustite i odvojite se. Takođe, ovo je poruka da će nešto u vašem životu što ste prodali ili izgubili biti zamenjeno nečim boljim. Budite otvoreni prema primanju novih stvari koje će nadmašiti vaša očekivanja, jer ste spremni za viši nivo. Vi zaslužujete najbolje!

 

9 i 7, kao npr. 977 ili 997 – Čestitam! Rešili ste se starih delova vašeg života koji vam više ne odgovaraju. Živite autentičnijim životom koji ima integritet u skladu s vašim najvišim stavom o sebi. Ovaj brojčani slijed podržava vašu odluku da živite iskreno.

 

9 i 8, kao npr. 998 ili 988 – Jedna značajna faza u vašem životu se približila svom završetku, te nosi sa sobom druge događaje koji će takođe završiti s domino-efektom. Poput voza koji dolazi na zadnju stanicu, jedan vagon će stati dok će ostalim vagonima koji ga slede trebati vremena da uspore dok se ne zaustave. Ovaj brojčani slijed je poruka da prolazite kroz niz događaja, gde se mnogi delovi vašeg života usporavaju i zaustavljaju se. Ipak, ne brinite se, jer ove promene su potrebne kako bi za vas započeli novi slijedovi i okolnosti.

 

9 i 0, kao npr. 900 ili 909 – Ovo je poruka od vašeg Stvoritelja koji označava da je deo vašeg života koji je završio bio božanski usmeren. Ništa nikada nije uistinu izgubljeno. Ne postoji smrt i ne postoje nezgode. Životna promena koja vam se nedavno dogodila i kojom se značajan deo vašeg života zaustavio ili izmenio zapravo je odgovor na vaše molitve. Bog vam daje do znanja da On od vas ništa ne uzima niti da „uzrokuje“ vaš gubitak. Već da je vaš životni plan ili molitva donela ovu životnu promenu kroz vašu vlastitu bogomdanu snagu. Budite voljni oprostiti svima koji su uključeni kako biste sami lagani i slobodni dok budete ulazili u prekrasnu, novu fazu života.

Kombinacija broja 0

 

0 i 1, kao npr. 001 ili 010 – Moćna božanska smernica, Bog i anđeli traže od vas da izmenite svoje misli. Možda ste se molili da budete srečniji i zdraviji. Ako  da, onda je ovo odgovor na vaše molitve. Bog zna da je rešenje koje tražite rođeno unutar vaših misli. Pozovite Boga da usmerava vaše misli i pruži vam podršku tokom tranzicije.

 

0 i 2, kao npr. 002 ili 020 – Bog vam želi dati do znanja da On nije zaboravio na vas niti vas napustio. On vas voli jako, jako puno! Zapravo, Bog smišlja prekrasnu novu dazu u vašem životu. Često razgovarajte s Bogom i sami ćete osetiti ovo nadolazeće čudo, Bog vas takođe želi podsetiti na važnost

„božanskog timinga“. Katkad se određeni faktori moraju posložiti pre nego se ispune vaša željena očekivanja. Sve dok ostanete čvrsti u svojim mislima i veri, nema toga što bi vas moglo zaustaviti da postignete što želite.

 

0 i 3, kao npr, 003 ili 300 – Bog i uzašli majstori pokušavaju privući vašu pažnju, najverovatnije zbog neke stvari povezane s vašom božanskom životnom svrhom. Postoje li neke smernice koje ste u poslednje vreme ignorisali? Ako da, možda se upravo sada osećate kao da ste se zaglavili. Ovaj brojčani slijed je način na koji vas Nebo upozorava na činjenicu da vi morate odradite svoj deo u procesu zajedničkog stvaranja. Ovo znači da trebate poslušati i slediti božanske smernice koje vam govore da preduzmete određene korake.

 

0 i 4, kao npr. 040 ili 400 – Bog i anđeli vam žele dati do znanja da ste jako, jako voljeni. Traže od vas da stanete na trenutak i osetite tu ljubav, jer će vam ona dati odgovore na mnoga vaša pitanja i reši će bilo koji vaš problem.

 

0 i 5, kao npr. 050 ili 500 – Važna poruka koja vam daje do znanja da su vaše životne promene u božanskom i savršenom redu. One su dar od Boga i u skladu s Božjom voljom za vaše više jastvo.

 

0 i 6, kao npr, 006 ili 066 – Ovo je poruka od vašeg Stvoritelja o vašem materijalnom životu. Božanske smernice od Boga traže od vas da se manje usredotočujete na zemaljske želje. Nije smisao da Bog traži od vas da vodite život u siromaštvu, već radije vas vaš Stvoritelj traži da pokušate ići duhovnim pristupom kako bi se zadovoljile vaše potrebe. Znajte da je Bog u vama i da je on izvor svega što vam je potrebno. Jednostavno se držite vere i zahvalnosti i budite otvoreni prema znakovima ili novim mogućnostima koje će zadovoljiti vaše materijalne potrebe.

 

0 i 7, kao npr. 007 ili 070 – Bog vas tapše po leđima, kao znak priznanja za mentalni, duhovni i fizički rad koji obavljate. Na vašem trenutnom putu pomažete sami sebe i drugima i Bog traži od vas da nastavite s odličnim poslom koji obavljate.

 

0 i 8, kao npr. 088 ili 080 – Poruka od vašeg božanskog Stvoritelja, označava da su predstojeći završetci deo vašeg opšteg božanskog plana. Oni su odgovori na vaše molitve, te su u skladu s Božjom voljom za vas. Zazovite Boga da vam pomogne suzbiti bilo kakve strahove ili zabrinutost koju biste mogli imati oko ovih nastupajućih promena.

 

0 i 9, kao npr. 099 ili 090 – Ovo je poruka od vašeg Stvoritelja koji označava da je deo vašeg života koji je završio bio božanski usmeren. Ništa nikada nije uistinu izgubljeno. Ne postoji smrt i ne postoje nezgode. Životna promena koja vam se nedavno dogodila i kojom se značajan deo vašeg života zaustavio ili izmenio zapravo je odgovor na vaše molitve. Bog vam daje do znanja da On od vas ništa ne uzima niti da „uzrokuje“ vaš gubitak. Već da je vaš životni plan ili molitva donela ovu životnu promenu kroz vašu vlastitu bogomdanu snagu. Budite voljni oprostiti svima koji su uključeni kako biste sami lagani i slobodni dok budete ulazili u prekrasnu, novu fazu života.

 

AVTOR: Doreen Virtue