Utrinki misli

Kratke zelo poučne povedi, ki so se mi utrnile.

Utrinki misli09.10.2011  •  Avtor: Jani Pravst  •  Ogledov: 13953     natisni

Iskanje po naslovu ali opisu

Misel št:220
ZDRAVO FIZIČNO TELO

Vaše telesno zdravje se neposredno navezuje na vašo vibracijsko usklajenost z Notranjim bitjem ali Izvorom, kar pomeni, da vsaka misel, ki jo mislite, vpliva na to Povezavo pozitivno ali negativno. Z drugimi besedami, zdravega fizičnega telesa ne morete ohranjati, ne da bi se ostro zavedali svojih čustev in svoje misli odločno usmerjali k prijetnim stvarem.

Autor: Abraham

 

 

Misel št:219
USKLAJENOST - POGOJ ZA URESNIČENJE ŽELJA

Ko si nekaj želite, se vedno počutite dobro, če verjamete, da to lahko dobite, medtem ko se ob želji, v katero dvomite, počutite zelo neprijetno. Razumite, da ste usklajeni takrat, ko si nekaj želite in hkrati verjamete, da to lahko uresničite. Ko pa si nekaj želite in v to dvomite, niste usklajeni.

Želeti in verjeti = USKLAJENOST
Želeti in pričakoveti = USKLAJENOST

Pričakovanje nečesa neželjenega NI USKLAJENOST

Svojo usklajenost in neusklajenost lahko čutite

Autor: Abraham

 

 

Misel št:218
ALI NAM JE RES VSE USOJENO?

Če mislite, da nam je res vse usojeno ali se potem sploh splača truditi oziroma poizkušati kaj spreminjati, delati drugače? Brez veze. Če bi bilo že vse v naprej že določeno, kakšen smisel bi se bilo ukvarjati s tem, kaj je prav in kaj je narobe? Saj je itak vse že v naprej določeno in tega ne bi bilo moč spreminjati.

Povem vam, da lahko svojo usodo spreminjamo po svoji volji in nismo popolnoma zvezani zaradi genov naših prednikov oziroma vzorcov, ki nas obkrožajo.

 

 

Misel št:217
OBILJE

Preden lahko obilje sploh pride k nam, ga moramo na nek način začutiti.

 

 

Misel št:216
ZAKAJ SOVRAŽIMO DRUGE?

Star indijanski pregovor pravi, nikoli ne sodimo nekoga, če prej nismo vsaj tri tedne bili v njegovih čevljih. Ko boste to storili, potem ne boste obsojali nikogar več.

 

 

Misel št:215
KAKO PREMAGATI DEPRESIJO

Edina možnost, da premagate depresijo je, da ne izgubite UPANJA. Dokler le vidite kako možnost, pomeni, da niste izgubili upanja. zato nikoli ne izgubite UPANJA in premagali boste depresijo.

 

 

Misel št:214
KOLIKO VPLIVAJO GENI NA BOLEZEN?

Le 5% je možnosti, da zbolimo za neko boleznijo na podlagi genske zasnove, 95% možnosti, da zbolimo pa je vpliv okolja Primer:
Če otrok iz ne-rakave familije pride živet v rakavo familijo ima 95% možnosti, da zboli za rakom.

Avtor: Bruce Lipton

 

 

Misel št:213
BORITI SE PROTI NEČEMU

Če se borite proti nečemu, potem temu dajete moč, v bistvu, dajete svojo življensko energijo. Zato se ne bomo borili proti nikomur in proti ničemur, naj oni počnejo kar hočejo, seveda v mejah ne škodljivega.

 

 

Misel št:212
KO SE DOBRO SPREMINJA V ŠE BOLJE

Ko začnete pripovedovati zgodbe o svojem telesu, o svojem življenju in svojem delu ter o ljudeh v vašem življenju, ki se počutijo dobro, ko jim to poveste, boste dosegli stalno povezavo s tem Dobrim-počutjem, ki že tako vedno teče vam naproti. In ko se osredotočate na stvari, ki jih želite, ter občutite pozitivna čustva med osredotočenjem, takrat dostopate do moči, ki ustvarja svetove in jo s tem usmerjate naproti vašem predmetu pozornosti in tako dobro le še multiplicirate. 

 

 

Misel št:211
PREPRIČANJE - LE MISEL

Prepričanje je le misel o tistem, o čemur neprestano razmišljate. Prepričanje ni nič drugega, kot kronični vzorec misli in vedno imate možnost, da ta vzorec zamenjate z drugim boljšim vzorcem. To naredite tako, da začnete pripovedovati drugo, boljšo zgodbo o sebi in tako boste začeli privlačiti boljše stvari v svoje življenje.

 

 

Stran : 1 od 22 . Najdenih rezultatov skupaj: 217