Utrinki misli

Kratke zelo poučne povedi, ki so se mi utrnile.

Utrinki misli09.10.2011  •  Avtor: Jani Pravst  •  Ogledov: 16056     natisni

Iskanje po naslovu ali opisu

Misel št:235
NARAVNANOST NA OBILJE

Ko se boste sprostili v svojo naravno Dobro-Bit, ko si boste govorili stvari, kot so »naravnan sem na obilje in zaupam Zakonom Vesolja -vem, kaj si želim, in zdaj se bom sprostil in to spustil v svoje življenje«, bo k vam začelo prihajati več zaželenih stvari. Če imate občutek, da se za boljše finančno stanje borite, svoje finančno obilje odrivate od sebe, ko pa se ob misli nanj začnete počutiti lahkotneje, takrat pustite, da k vam priteka več obilja. Zares je tako preprosto. 

Autor: Abraham

 

 

Misel št:234
NASPROTNA MNENJA DRUGIH

Osredotočanje na nasprotna mnenja drugih nikoli ni plodno, ker vedno povzroči notranjo neuglašenost, ki preprečuje izboljšnje okoliščin. Vedno bo obstajal nekdo, ki se z vami ne bo strinjal, in pozornost, ki mu jo boste namenjali, bo vedno povzročala vibracijsko neuglašenost z vašimi željami. Prisluhnite svojemu lastnemu Sistemu Vodstva - bodite pozorni na svoje občutke, — da boste lahko sami določili primernost svojih želja in svojega obnašanja.

Ne glede na to, kakšno mnenje boste imeli, bo vedno obstajal nekdo, ki se ne bo strinjal z vami, ki ne bo v harmoniji z vami. Zato tako odločno govorimo in bi tako radi, da razumete, da je največji podvig priti v harmonijo s tem kar-resnično-ste.

Autor: Abraham

 

 

Misel št:233
Bog naj drži z nami

Bog v katerega verjamemo, naj bo tisti, ki drži z nami in ne tisti, ki je proti nam.

 

 

Misel št:232
KAJ POMENI RAZLIČNA VIBRACIJA

Ko se vaše počutje močno razlikuje od počutja nekoga drugega v vaši družbi, se pogosto težko sporazumeta; če boste vzdrževali svojo pozitivno vibracijsko držo, pa se vam bo na tem pozitivnem mestu sčasoma pridružil ali pa bo odvibriral naravnost iz vašega življenja. Ne-srečni ljudje lahko ostajajo del vašega življenja samo tako, da jim namenjate pozornost.

 

 

Misel št:231
KAKO SE PRENAŠA SLABA ENERGIJA DRUGIH LJUDI

Recimo, da je nekdo doživel nekaj negativnega in je k vam prišel z močnim pridihom negativnosti, vam s svojo negativno energijo ustvari zelo negativno lagodje. Če se z dobrim počutjem še niste uskladili premišljeno, vas lahko vase posrka njegova negativnost. S svojo bolečino lahko vpliva na vas in lahko se zgodi, da boste to nelagodje prenesli na drugega človeka, ki ga bo potem prenesel na drugega in tako dalje.

 

 

Misel št:230
VSAKOMUR PRIPADA PROSTOR POD SONCEM

Vsakomur pripada prostor pod soncem, tako, da če komu to ni jasno, mu to glasno povejte.

 

 

Misel št:229
SVET UČITELJEV

V svetu učiteljev obstaja pregovor: "Povejte jim, kaj jim boste povedali. Nato jim to povejte. Nato pa jim povejte, kaj ste jim povedali.

Autor: Abraham

 

 

Misel št:228
ŽIVLJENJE MED VOLKOVI

Ne pozabite, da ko živite med volkovi, se morate obnašati kot eden izmed njih.

 

 

Misel št:227
SVOBODA OZIROMA OSVOBODITEV

Ko govorim o osvoboditvi, mislim na

  1. finančno osvoboditev,
  2. fizično osvoboditev,
  3. čustvena osvoboditev,
  4. duševna osvoboditev, .. in na koncu
  5. duhovna osvoboditev.
 

 

Misel št:226
KAKŠEN JE BIL NAŠ NAMEN ŽIVLJENJA

Naš namen ni bil življenje živeti tako, kot hočejo drugi. Sploh pa imajo vsi težave z namenjanjem pozornosti. (Ste opazili?) Koliko časa je bil vaš partner do vas resnično pozoren? Nihče si ne upa spregovoriti. Ne prav dolgo. Koliko časa je bila vaša mama resnično pozorna do vas? Ne prav dolgo. V tem nihče ni dober, ker niso vaši varuhi. Vsi se rodijo zato, da bi ustvarjali lastno življenje ... Največja hinavščina (stvar, ki povzroča največ preglavic) pa je, da vam govorijo, kako pomembni ste jim, vendar je tisto, kar jim je najbolj pomembno, njihovo lastno počutje. Zato vas kar naprej skušajo voditi in nadzirati vaše obnašanje, da bi se oni sami počutili dobro.

 

 

Stran : 1 od 24 . Najdenih rezultatov skupaj: 232