Pogoji za uporabo

To pa le dobro preberite, da vam kasneje ne bo žal.

Pogoji za uporabo


09.04.2010  •  Avtor: Jani Pravst  •  Ogledov: 7339     natisni

 

Vse tiste, ki ste se namenili uporabiti to internetno stran, z namenom napredovanja v samospoznavanju, oziroma iskanju samega sebe, pozdravljam in vam čestitam. To vam je namenjeno, oziroma ste si to že prislužili.

Na tej strani boste dobili razne napotke, kako napredovati na tej poti, ki pa včasih ne bodo prijazni in marsikomu ne bodo všeč, kajti resnica ne more biti zmeraj takšna, oz. obarvana tako, kot bi si posameznik želel.

Pričakujte, da boste naleteli na trditve, ki so v nasprotju z izkušnjami, ki so vas nekaj naučile, v nasprotju s tem, kar so vam pripovedovali drugi ljudje, v nasprotju z duhovnimi tradicijami, v katerih ste odraščali in celo v nasprotju z vašo lastno zdravo pametjo.

Če tega ne boste dojemali tako, ste po vsej verjetnosti že dosegli stanje srečnega človeka. Nekatere trditve se vam bodo zdele nemogoče, morda celo bedaste in morda bodo v vas sprožile občutke posmeha, absurda ter zavrnitve. Ko boste naleteli na trditev, ki bo na vas imela tak učinek, predlagam, da se vprašate, ali si želite to razumeti. To naredite še preden to trditev zavrnete, ker boste le tako imeli možnost to trditev realizirati (razumeti).

Tematika lahko vpliva na vaše čustveno stanje, vas razjezi, mogoče lahko občutite tudi agresijo ali pa se pojavijo kakšne druge težave. V navedenem primeru priporočam, da se poglobite kaj v vaši notranjosti povzroča te težave.
 

Opozarjam vas, da stran oz. članke pregledujete na lastno odgovornost in avtor nikdar in nikoli ne odgovarja, za kakršnokoli vsebino, ki vam ni po godu.

Vse zapiske o napredovanju, na poti samopoznavanja, berete na lastno odgovornost.

Če potrebujete kakršnokoli pomoč v smislu nasvetov na vaši življenski poti me lahko kontaktirate z upoprabo KONTAKT obrazca. Z veseljem vam bom pomagal.

Avtor Jani Pravst