Homoseksualnost - lezbijštvo - istospolno partnerstvo

Homoseksualnost - lezbijštvo - istospolno partnerstvo


Sobota, 10 Julij 2010 15:31  •  Prispeval: Jani Pravst  •  Ogledov: 4724     natisni

 


Poglejte, če spolna čakra deluje pravilno, le ta vpliva na vse druge čakre, vpliva tudi na vsa področja, ki jim čakre vladajo. Hude blokade spolne čakre povzročajo tudi telesne anomalije (odklon od normalnega stanja ali razvojna nepravilnost) ali popolno zmedo glede vloge moški - ženska.
Živimo v času ogromnih sprememb. Prva velika sprememba je razbitje vzorca o družini, ki se ravnokar dogaja. Družina ne bo več neki ozek pojem kot doslej, odnosi med ljudmi se bodo osvobodili negativnih vzorcev, posebno med mladimi bo tako. Mnogi starejši tega ne bodo hoteli sprejeti, zato se bodo nasprotja v svetu najprej močno povečala in pojavile se bodo nove in še hujše bolezni, ki bodo posledica negativnega odnosa do spolnosti. Vse do sedaj znane spolne (in ne samo te) bolezni so le posledica obsodb ali negativnega odnosa. Zbolevajo tisti, ki obsojajo druge in sebe. Vedno, ko obsodiš drugega, obsodiš le sebe, saj so drugi le tvoje ogledalo.


Homoseksualce ponekod po svetu močno preganjajo in jih obsojajo, da so nenormalni, da so izmečki. Ti želijo imeti svojo svobodo, a družba jih ne priznava. Obsodba družbe je pravzaprav njihova lastna obsodba samih sebe, saj se ne sprejemajo takšnih, kot so. Homoseksualnost sama je posledica ogromne obsodbe nasprotnega spola ali pola: jina ali janga. Ti ljudje - in lezbijke in geji - so v preteklih
življenjih počeli hude reči: posiljevali so, mučili druge (predvsem so to radi delali lepim ženskam) in hkrati so bili člani kakšne družbe, kot je bila inkvizicija. Vzrok in posledica vseh teh dejanj je sovraštvo do sebe, do svojega telesa, do svojegj spola, do spolnosti, vendar kljub temu želja po ljubezni ostane, torej naj bo to nekdo, ki ga ne obsojamo. Tako je homoseksualnost še ena od posledic negativnega odnosa do spolnosti, življenja in odtujitve med moškimi in ženskami. In to sovraštvo do sebe se izraža tako, da jih tudi širša množica ne sprejema. Že večkrat smo povedali, da se vsakemu obsodbe vrnejo. In to zato, ker potrebuje to izkušnjo, da bi se naučil, kaj je zares ljubezen.
Zaradi velikih obsodb samih sebe, so homoseksualci med najbolj ogroženimi pred aidsom in drugimi spolnimi boleznimi. In potem prirejajo razne shode »resnice«, na katerih od drugih pričakujejo, da jih bodo sprejeli. Če ne moreš TI sprejeti samega sebe, kako misliš, da te bodo drugi?


 

Dodal bi samo še tole:
Moje osebno mišljenje je tako: Glede na to, da samo moški in ženska skupaj lahko ustvarita otroka, ali ga z ljubeznijo spočneta, oz. kakorkoli že hočete to imenovati, potem jasno sledi, če moški in moški ne moreta narediti otroka in prav tako ženska in ženska ne, potem veste ljudje božji, da je to že na štartu obsojeno na neuspeh. To je bolezen.

Še enkrat poudarjam, NARAVNO se bodo  ljudje  vedno rojevali le z združitvijo moškega in ženske in zapomnite si, nikoli drugače.

Poglejte si video kaj na to pravi Sang Li.
Ta razlaga odgovori na vse zakaje in nekako osvetli zadevo na najbolj razumljiv način. Dr. Sang Li razloži delovanje DNK, zakaj se določene celice obnavljajo, zakaj se druge ne in tako dalje.

 

Zadnja posodobitev:  Nedelja, 24 April 2016 15:37