Energijski vampirji

Energijski vampirji


Nedelja, 09 Maj 2010 12:30  •  Prispeval: Jani Pravst  •  Ogledov: 15573     natisni

 

Vsi plavamo v oceanu energije. Vendar energije ni lahko pridobiti. Energija ni enakomerno porazdeljena med ljudmi, od vsakega posameznika je odvisno, koliko je bo dobil. Da bi se človek zavestno odprl pretoku energije, mora prav s tem namenom razširiti svoja kanala in pustiti energiji, da steče skozi. Vodo na primer pijete namerno in zavestno, lahko bi si predstavljali, da se z energijo napolnite na podoben način. Vendar pretoka energije na boste znali spustiti v telo enako neovirano. Načeloma imamo ljudje sposobnost, da svoje baterije namerno napolnimo 'i univerzalno energijo, vendar je ta sposobnost še zelo nerazvita.


Mnogo lažje je priti do energije, ki jo je že pridobil nekdo drug. To dejstvo izkoriščajo tako imenovani energijski vampirji. Energijo, ki jo je pridobil nekdo drug, je veliko lažje sprejeti, ker že ima določeno frekvenco. Da bi dobili energijo nekoga drugega, se morate samo naravna-ti na to frekvenco. Na podoben način oscilator radijskega sprejemnika ne sprejema vseh radijskih valov, ampak samo tiste, na katere je naravnan. Vampirji se hranijo z energijo, ki so jo pridobili drugi. S tem namenom se naravnajo na frekvenco, s katero niha ta določena energija.


Vampir se na frekvenco svojih žrtev naravna podzavestno. Na zunaj je to lahko videti na različne načine. Lahko vam priliznjeno pristopi z nekim nepomembnim vprašanjem, vam vsiljivo gleda v oči, se vas poskuša dotakniti, vas poskuša zadržati s tem, da vas zagrabi za roko, vas med pogovorom nadleguje, skratka dobro ve, kako se naravnati na značaj ali razpoloženje nekoga. Lahko bi rekli, da se priplazi do duše svoje žrtve in poskuša najti šibke točke. To je tip »integrativnega vampirja«. Ponavadi je dober psiholog, družaben, vendar pa ni očarljiv in simpatičen, ampak je nadležen, kar se lahko takoj začuti. Zaveda se, daje vsiljiv in se trudi, da ne bi bil videti takšen kadarkoli je to mogoče.


Druga vrsta vampirjev so »manipulatorji«. Kot veste se manipulator igra z občutki krivde drugih ljudi. Ta vrsta vampirjev na podzavestni ravni išče takšne ljudi, ki se obremenjujejo s tem, kaj drugi mislijo o njih ali takšne, ki ne znajo sami presoditi kaj je prav, ampak se naslanjajo na mnenja drugih ljudi. Na enak način človek, čeprav ima samo neznaten kompleks krivde, na podzavestni ravni išče ljudi, ki ga bodo obsojali in se ga takoj v naslednjem trenutku usmilili. Ljudje, ki se naslanjajo na mnenja drugih, pa so tisti ljudje, ki dvomijo v svoja prepričanja in se uklonijo mnenju drugega človeka. Tako vampir in žrtev najdeta eden drugega in vsak dobi točno to, kar potrebuje. Manipulator se z lahkoto naravna na frekvenco svoje žrtve. Postopek je zelo preprost: samo mimogrede se mora dotakniti težave, s katero je obremenjen določeni človek in ta mu bo v trenutku na pladnju postregel s svojo energijo.


Tretja vrsta vampirjev je najbolj agresivna in surova - to je »provokator«. Takšen človek v trenutku in ne da bi preveč razmišljal, neposredno napade svojo žrtev in jo poskuša spraviti iz ravnotežja. Verjetno kar dobro poznate način, na katerega provokator dela. Uporablja vsa mogoča sredstva, od najbolj nedolžnega nadlegovanja, pa vse do grobega izsiljevanja. Njegov glavni cilj je, da darovalec izgubi živce. Na kakšen način bo provocirani človek peagiral, ga ne zanima pretirano, vsaka reakcija je dovolj dobra, naj gre za grobo povratno reakcijo, vznemirjenje, užaljenost, strah, sovražnost ali karkoli podobnega.
 

Človek postane vampir podzavestno. Tako kot poskuša podzavestno izkoristiti energijo nekoga drugega. V življenju opazi, da mu določene situacije prinašajo zadovoljstvo in naval energije in nato, ne da bi se tega zavedal, poskuša ponoviti to izkušnjo. Po takšni »seansi« se darovalec počuti izžeto. Kadar se po druženju ali pogovoru z nekim človekom počutite prazno, šibko, če vas mrazi ali pa se počutite brez elana, lahko iz tega sklepate, da ste bili »izrabljeni«.
Seveda pa so nihala tista, ki dobijo levji delež proste energije ljudi. Znano vam je že, kako to delajo. Nihala sprejemajo energijo skozi kanal pomembnosti. Za razliko od vampirja, ki deluje kratek čas, lahko nihalo jemlje energijo ves čas človekove naravnanosti na njegovo frekvenco, v nekaterih primerih je to za vedno. Jakost in obseg sta sorazmerna pomembnosti.
 

Ko vas nekaj skrbi ali obremenjuje, je vaša življenjska moč oslabljena. Ljudje in živali, ki vas obkrožajo, to na: energijski ravni intuitivno zaznajo. Ko je oslabljena vaša življenjska moč, sta tudi vaša samozavest in zavedanje na nizki ravni. Ko hodite po cesti, se vam lahko zgodi, da bo ravno na vas zalajal pes. Lahko vas začne nadlegovati berač, nekdo drug vas bo poskušal prevarati ali vam ukrasti denar. Energijski vampir bo zlahka dobil velik obrok vaše energije. In zlahka se boste zapletli v neprijetno situacijo-
Ni treba, da v vsakem vidite potencialnega vampirja. S tem, ko vas to obremenjuje, že odpirate dostop do svojega energijskega polja. Da bi se zaščitili pred neželenim vplivom, morate ves čas krepiti svoj energijski ovoj, nadzorovati raven pomembnosti in negovati svoje notranje zavedanje.
Če bo raven vašega zavedanja visoka, se boste v pravem trenutku zavedli, da vas nekdo poskuša potegniti v igro ali v past. Če boste vzdrževali nizko raven pomembnosti, se bo težje naravnati na vašo frekvenco. Pozorni morate biti na najmanjše znake, ki nakazujejo občutke krivde. Če boste prazni, se nihalo ne bo imelo česa oprijeti. Manipulator vas bo pustil pri miru, potem ko bo enkrat ali dvakrat neuspešen. In močan energijski ovoj vam bo služil kot zaščita pred nadlegovanjem in vdori vseh vrst.

Zadnja posodobitev:  Nedelja, 24 April 2016 15:39