Energetski vampirji: Pasti in Zaščita

Energetski vampirji: Pasti in Zaščita


Četrtek, 02 September 2010 08:05  •  Prispeval: Jani Pravst  •  Ogledov: 18129     natisni

 


Psihični vampirji obstajajo in lahko povzročijo značilne težave posebno, če ste eden iz naranjljivejših skupin; psihični vampirji ciljajo na Svetlobne Delavce (visoka energija), najstnike (visoka energija), mlade otroke (visoka energija) in atlete (visoka energija), psihične bralce (visoka energija), svetovalce (visoka energija), iz svetovalskega ali trenerskega področja (visoka energija). Psihični vampirji bodo pogosto ciljali na takšne ljudi, ker imajo tako visoko energijo in lahko pravzaprav ponovno izgradijo psihičnega vampirja. To se vam lahko morda zdi kot znanstvena fantastika, toda to je resničnost.


 

Psihični vampirji niso morda to za kar jih imate. Ne nosijo pelerin in nimajo podočnikov. Izgledajo kot običajni ljudje, celo člani iste skupine in družine. Vendar pa so se učili psihičnega kanaliziranja in kako ga uporabiti, da bi ukradli energijo drugega človeka. Če se počutite izčrpani ob nekogaršnji prisotnosti je verjetno, da črpajo vašo energijo, da bi nahranili svoj lasten sistem. To ni situacija »za konec sveta« in lahko ste previdni, da ne pretiravate in ne želite pregnati teh, ki vas izčrpujejo. Ključ za rešitev je, da sprožite ukrepe, da bi zavarovali vašega Duha še preden jih opazite.

 

Kaj se torej pravzaprav dogaja s kradljivci energije? V osnovi se je nekdo naučil, da uporabi energijo nekoga drugega namesto, da bi črpal univerzalno energijo. Večina energetskih vampirjev niti ne ve, da to počnejo in niti se ne obnašajo na ta način ves čas, vendar pa bo manjšina to počela iz navade in lahko celo zavestno uporablja to sposobnost. Preden se razjezite spoznajte, da ste na neki točki vašega življenja morda vzeli nekaj malega energije tudi sami in pogosto so dajalci dali več kot so želeli prostovoljno. Na primer, ko ste bili otrok in so vas v šoli obravnavali zelo slabo ali da so vas slabo obravnavali prijatelji, ste se verjetno naučili na energiji vaših staršev in najverjetneje so vam dovolili, da ste vzeli vso njihovo energijo, ki so jo lahko zagotovili.

Včasih najdemo energetske vampirje v našem življenju med družinskimi člani najprej in najpogosteje. To so ti, ki nam dajejo občutek, da bi morali pobegniti v drugo državo, da bi se jih izognili za vsako ceno! V največ primerih na poti skozi življenje je podpiranje drug drugega z energijo naravno in zdravo. V dobro uravnovešenem odnosu je izmenjava energije recipročna in bo vsaka oseba dala in vzela kot je potrebno, posebno v družini ali v zakonu. Vendar pa situacije padejo iz ravnotežja, ko ena oseba le jemlje in druga le daje, posebno, če dajalec dovoli, da se izčrpajo njegove lastne rezerve namesto, da bi kanaliziral univerzalno energijo.

 

 

Obstajajo pa tudi resnični življenjski vampirji, ki zalezujejo po ulicah, po internetu, celo po vašem telefonu…

Najdete jih lahko povsod, celo na srečanju vaše družine. To so ti, ob katerih lahko skoraj začutite, da izsesavajo vašo energijo, ko stojite ob njih. Poznajo tudi pot, da stojijo preblizu, tako, da stojijo v vašem energetskem polju in še naprej črpajo iz vas. Ko se odmaknete se bodo neizbežno pomaknili bližje! Bližnje srečanje z njimi vas bo pustilo izčrpane. Vendar pa ljudem ni nujno, da so fizično prisotni, da vas črpajo.

 

 

Ste že kdaj odložili telefon in ste se po pogovoru počutili popolnoma izžete? Se to zgodi vsakič znova, ko govorite s to določeno osebo? Na nesrečo tem energetskim vampirjem niti ni potrebno v tem svetu globalnih komunikacij, da vas poznajo. Internet in email sta moderni poti izžemanja vaše energije.

Potrebno je uporabiti svojo intuicijo in preglejte svoje reakcije ob kontaktu. Če vam nekdo da slab občutek na novičarskem forumu ali preko emaila je, da ne odgovarjate in niti ne berete kaj imajo za povedati. Včasih je to neizbežno v našem poklicu svetovalcev, trenerjev in mentorjev, ker se včasih ne zavedamo njihovih namenov, ko pomagamo premostit njihove izzive. Nekateri ljudje bodo poskočili gor in dol in izrekli provokativne stvari, da bi privabili našo pozornost; če jim ne daste ničesar nazaj se bodo počutili odtrgane in bodo morali iti kam drugam po svoj šus. Mislim, da je ravno zaradi tega pomembno blokirati te, ki vam slabo ustrezajo, dobra ideja in varnostni ukrep, ki je koristen. Katere druge strategije lahko uporabite? Najprej, če ne potrebujete posameznika v svojem življenju in nimajo legitimnosti zahtevati vašega časa ali energije, bi se jih morali preprosto izogibati kot je to najbolj možno. Vendar pa nekateri ljudje, ti s katerimi živimo ali skrbimo posebej za stranke, le imajo posebno mesto v naših življenjih. Vendar pa ni potrebno, da damo tem določenim posameznikom pravico, da vlečejo iz nas energijo v neskončnost. Vedeti, kam gre vaša energija je prvi korak pri reševanju problema. Da bi preverili, če se nekdo potencialno hrani z vašo energijo se vprašajte:

1. Se počutim utrujenega po tem ko sem nekaj časa s to osebo?

2. Ko pomislim na to osebo, ali se takrat moja energija dvigne ali pade?

3. Je ta oseba v mojih mislih, ali jih nosim s sabo domov ali sanjam o njej?

 

 

Kaj lahko storimo, da zmanjšamo riziko napadov energetskih vampirjev:

1. Sedenje na kotni poziciji s stranko namesto, da bi se soočili direktno z njo, toda to ni vedno mogoče. Ponavadi imamo opravka z ljudmi, katerih energetski sistem je izpraznjen na nek način in ki bodo podzavestno poizkusili nadoknaditi manjko. Zato, če se ne soočimo z njimi neposredno nas ne morejo izsesati prav na lahek način. Poizkusite ne dovoliti tem posameznikom dostopa v vaš osebni prostor oz. v vaše Aurično polje.

2. Najpomembnejša obramba, ki jo imate je, da zaščitite svojega Duha z zaščitno meditacijo »bele svetlobe« . Vizualizirajte vašo auro kot nepremagljivo polje moči, uporabite zaščitne afirmacije, odprite svoje čakre univerzalni energiji, vizualizirajte kako univerzalna energija vstopa skozi vaša stopala in seva iz vaših rok in kronske čakre v ponavljajočih se ciklih. Uporabite Tibetanske sklede za čiščenje vašega doma, pisarne, razmestite kristale po vašem okolju, ne pozabite jih čistiti redno. Nošenje zlata krepi imunski sistem. Modri Safirji okoli vašega vratu pomagajo preprečiti izgubo energije. Trenutno so najmočnejše orodje orgoniti.

3. Odstranite se, ko čutite, da je vaša energija izčrpana ali če postanejo vaši klienti agresivni. Pokličite vaše Angele varuhe (nadangela Mihaela, da preseka dovod vampirju in nadangela Rafaela, da zakrpa luknje) in vodnike za moč in zaščito. To bo vedno pomagalo zaustaviti izžemanje vašega energetskega nivoja.

4. Da bi podprli izčrpane družinske člane, prijatelje in stranke, sledite enakim korakom kot je napisano zgoraj. Vedite kje so vaše meje in jih varujte. Če jih hoče nekdo prekoračiti in ne spada v vaše življenje imate pravico, da jih iz njega odrežete. Isto je res za posameznega družinskega člana, ki vas še naprej izžema. Morda bo prišel čas, ko jih boste morali odrezati od vaše izpostavljenosti, da bi se zaščitili. Za to bi morali dnevno uporabiti dober »zaščitni ščit bele svetlobe«. Zagotovite si, da imate ljubeč namen, da bi dovolili pozitivni energiji, da steče skozi vas in da zadržuje vašo energijo varno.

Preberite si več o orgonitih, ker to je trenutno najmočnejša zaščita, kar jih obstaja.
 

 Avtor članka: Tomaž Flegar
 Dodatek o orgonitih pa sem dodal sam. Zadeva je preizkušena.

Zadnja posodobitev:  Nedelja, 24 April 2016 15:39