Se slabo počutite? Kdo je kriv za to?

Se slabo počutite? Kdo je kriv za to?


Sobota, 29 September 2012 11:16  •  Prispeval: Jani Pravst  •  Ogledov: 4222     natisni

Razmišljajte pozitivno in spremenite odnos do sveta

 

Se slabo počutite? Je vaše razpoloženje slabo?

Odgovor:


Ste, kje ste, zaradi različnih stvari, ki ste jih delali. Prehrana, razgibalne vaje ... Toda dejstvo je, da smo vsi, kjer smo, zaradi našega odnosa do življenja: zaradi tega, kar smo mislili in kako smo se počutili. Torej, naše razpoloženje je res velik pokazatelj tega, kar se nam dogaja. Ali ste torej pripravljeni sprejeti odgovornost za svoje razpoloženje? Ali ste se pripravljeni potruditi za drugačno počutje, kot pa ga narekujejo trenutne okoliščine?

Če vas bo skrbelo za nekaj, ne le za vaše fizično telo ..., če vas bo skrbelo za nekaj, se zavežite, da boste skušali skrbeti manj. Se boste prepirali z manj ljudmi? Boste manj zaskrbljeni zaradi stvari? Boste skušali biti bolj optimistični? Boste svoj odnos do življenja malce uredili? Boste izboljšali razpoloženje, tako kot izboljšujete prehrano? Izboljšajte oboje, prehrano in razpoloženje. Najbolj pomembno pa je, da izboljšate razpoloženje, ker je razpoloženje tisto, ki potem hrano razdeli vašim celicam tako kot je to potrebno.

Slabo se torej počutite zato, ker se vibracijsko ne ujemate s tem, kar ste. Bolni ste, ker se vibracijsko ne ujemate. Z drugimi besedami, naj ne bo zdravje odvisno od hrane oziroma prehrane. Naj ne bo odvisno od napitkov. Naj ne bo odvisno od čarovnije in od tega kar ne morete nadzirati.

Zdravje je vedno odvisno od nečesa kar lahko storite: Ste pripravljeni izboljšati svoje razpoloženje? Ste se pripravljeni počutiti dobro, ker ste se sposobni počutiti dobro, ali pa se bodo morali spremeniti vsi okoli vas: vaši otroci, partner, služba, vlada ... Vaša vlada? Za božjo voljo, vaša vlada? Boste prosili vse, da se spremenijo, da se boste lahko vi počutili dobro? Mora biti storjeno vse to, preden se lahko spremeni vaše razpoloženje? Potem ste v globokem, globokem, globokem ... dreku. Če se mora KARKOLI spremeniti, če potrebujete drugačen napitek, drugačno karkoli ... vedite, da je edino kar morate storiti to, da sprejmete odgovornost za svoje RAZPOLOŽENJE in storite nekaj glede svojega RAZPOLOŽENJA.

Ste edini, ki lahko kaj stori glede tega
. Bodite veseli v družbi sitnih ljudi, ker se lahko osredotočite na kaj drugega, kot nanje. Pričakujte dobre stvari, celo ko se okoli vas odvijajo negativne stvari, ker ste se sposobni osredotočati. In ker imate sposobnost osredotočati se, ter izbirati misli, ste sposobni spremeniti svoje razpoloženje. Ko torej rečete, tu so tablete, tu je napitek ali tu so izbire, pomeni, da je NAJVEČJA izbira, za katero se odločate vsak dan, ves dan: Da se lahko smejete ali jočete, druge pohvalite ali pa se pritožujete. Lahko ste optimistični ali pesimistični, veseli ali sitni, ljubeči ali jezni ali pa sovražni. Z drugimi besedami, to so izbire ...v bistvu, to je glavna izbira. Gre za izbiro razpoloženja. In večina ljudi čuti, da nimajo nadzora, ker le gredo skozi življenje in se refleksno odzivajo na dogajanje, ne da bi sprejeli KAKRŠNOKOLI odgovornost za svoje razpoloženje. Ko preložite odgovornost na svoje otroke za svoje veselje ali na karkoli, pomeni, da nimate nadzora. In to tako KLJUBUJE temu, kar ve Izvor v vas, da vas pohabi. Čisto vas izčrpa.

TO JE SPOROČILO ... radikalno sporočilo, ki ga večina sveta ni pripravljena slišati, vendar je obenem to tudi sporočilo, ki ga ljudje, ki iščejo, hočejo slišati.

Tradicionalna medicina pravi:
Diagnozo - motnjo razpoloženja, se pozdravi s tabletko imenovano "SMEH".


Avtor: ABRAHAM & Esther in Jerry Hicks

Zadnja posodobitev:  Nedelja, 24 April 2016 15:43