Maščevanje

Maščevanje


Sobota, 29 Maj 2010 07:54  •  Prispeval: Jani Pravst  •  Ogledov: 5265     natisni

 

Rad bi vas opozoril še na nekaj. Nobene tehnike omenjene na tej strani ali drugega znanja ne uporabljajte zato, da bi nekomu škodovali. Lahko se poskušate določenem človeku ali skupini ljudi maščevati s pomočjo vizualizacije in v tem uspete. Vendar bodo temu zagotovo sledile težave. Ukvarjanje s črno magijo vam resnično odsvetujem. Tudi če se vam bo zdelo, da je maščevanje popolnoma upravičeno, tega vseeno ne delajte. Če se nikakor niste mogli vzdržati tega, da sovražniku povzročite težave, počakajte na prvo opozorilo. Prepoznali ga boste. Če se ne ustavite, boste kaznovani. Ne pozabite, da smo mi vsi gostje na tem svetu. Takšni so pogoji svobode: lahko izbirate, ampak ne smete ničesar spreminjati.


Vsi vemo, da so starodavne civilizacije propadle. Zapustile so svoje porušene zgradbe, kot so na primer egipčanske piramide in nerazumljive sledi o nekakšnem skrivnem magičnem znanju. Ljudje, ki so upravljali z močjo zunanje namere so pridobili preveliko moč in sile ravnovesja jih niso samo kaznovale, ampak so jih uničile. Takšnih civilizacij, kot je Atlantida, je bilo veliko. Vsakokrat, ko so ljudje začeli upravljati z močjo zunanje namere, so pozabili, da so samo gostje. Ve se, da se gosta, ki prekrši pravila, vrže ven.


Vzdržati se morate predvsem bahanja pred bližnjimi. Če boste na glas objavljali, da boste dosegli svoje, se bodo možnosti za dosego cilja drastično zmanjšale. To je primer, ko zaupanje v svoje sposobnosti preraste v samozavest. Ko se znotraj sebe zavedate, da boste dosegli, kar želite, ne rušite ravnovesja. To vedenje se nahaja v vas. Če pa pred drugimi ljudmi izjavite, da boste zagotovo dobili, česar nimate, ustvarjate odvečni potencial. Takrat se aktivirajo sile ravnovesja, ki se usmerijo na uravnovešanje potenciala. Iz tega lahko zaključimo, da se je bolje obnašati skromno in držati jezik za zobmi. Seveda pa se lahko pohvalite, ko dosežete cilj in vam uspe, ampak brez nespametnega navdušenja in evforije. Drugače vam bodo sile ravnovesja odvzele igračko.
Svoje navdušenje preoblikujte v praznično namero. Uporabljajte svojo pravico do izbire in si privoščite razkošje, da življenje, ki vas trenutno ne zadovoljuje, dojemate kot praznovanje. Nimate iluzij, imate realne razloge za praznovanje - upanje, da boste pridobili svobodo. Zaradi spoznanja, da stopate proti svojemu cilju boste čutili tiho radost, zato bo občutek praznovanja ves čas prisoten. Te tihe radosti ne morejo zasenčiti niti sile ravnovesja.

Če boste v skladu s tem načelom koordinacije življenje doživljali kot praznovanje, bo ne glede na vse, takšno tudi postalo.
Za nadaljevanje bitke zdaj nimate nobenega razloga več. V vsakem primeru boste svoj cilj dosegli. Ko se odrečete bitki, pretrgate svoje niti in dobite svobodo, ne da bi izgubili oporo. Opora je tok različic. Zapomniti si morate, da se bo vaša izbira uresničila. Sevanje svojih misli uskladite z linijami cilja in takrat bo tok usmerjen naravnost proti vašemu cilju. Če se premikate v skladu s tokom, ohranjate ravnovesje in uporabljate načela koordinacije, torej vas na vaši poti ne bodo ovirale nobene sile. Niste več papirnat čolniček na valovih okoliščin ali marioneta v rokah nihala. Imate jadro - enotnost duše in razuma. Imate krmilo, ki se imenuje izbira. Drsite skozi prostor različic s pomočjo vetra zunanje namere.

Zadnja posodobitev:  Nedelja, 24 April 2016 14:57